Tom koffert

En natt i København, én natt hjemme, en natt på Trysil, tre netter hjemme og så er jeg på vei ut av landet igjen. Leiligheta føles litt ut som et skifterom for tiden, jeg er bare innom for å bytte bag, pakke på nytt, skifte og dra. Du skulle sett stuegulvet mitt; sekken fra Peru står fortsatt i et hjørne, København i et annet og Trysil midt i rommet, og snart ligger det en tom koffert i gangen igjen og krever et innhold for neste tur. Livet mitt mangler ikke innhold for tiden, hvert fall, det er helt sikkert.

Natten på Trysil var en del av det første av to utdrikningslag jeg arrangerer i år, det var så gøy! Det beste var å finne bruden sovende (lykkelig uviten) hjemme hos seg selv tidlig lørdagsmorgen, plukke henne opp og kjøre avgårde mot Hedmark og alt vi hadde planlagt for henne. Vi stoppet først i Brumunddal og Bullevent, hvor vi fikk prøve oss på surfing, rodeo, wipeout og sumobryting. Sistnevnte var hysterisk, haha. Etterpå kjørte vi videre til en hytte på Trysil og koste oss der resten av kvelden, med vin og middag, brettspill og demonstrasjon av sexleketøy (jeg lærte mer om kvinnekroppen i løpet av de timene med dildo-konsulenten enn jeg gjorde gjennom hele barneskolen, null tull). Åh, er det lov å fake en forlovelse bare for å oppleve sitt eget utdrikningslag? Spør for en venn.

Nå må jeg sove – timeplanen min for morgendagen er fullere enn bruden ble på lørdag. Vi skrives plutselig igjen!

Hvordan var din helg?

4 kommentarer

 1. Så fornøyd med helgen Super flinke har dere vært! Love you! ❤

  1. supermarie

   <3 love you too! Var SÅ gøy!

 2. Camilla

  Gøy at det er mye som skjer hvertfall:D
  I helga var det for det meste eksamenslesing, avbrutt av møte og middag i Oslo:)

  1. supermarie

   Lykke til med eksamen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *