Som å ha på seg en sky

Hvis denne dagen hadde vært en tweet ville jeg brukt disse hashtaggene;

#søndagsfrokost
#lesehest
#utetrening
#trappeløp
#skattenmin
#ringenvenn (eller mamma og storebror, da, fordi selvangivelse gir meg leopardflekker*)
#calvinkleinundertøyetersomåhapåsegensky
#prisonbreak

Prison Break, der har vi en gjeng! Jeg har ikke sett serien siden jeg var 15-16 år, tror jeg, da den gikk på lineær-TV og vi måtte vente en uke før neste episode kom. Jeg lengter litt tilbake til den tiden, for herreGUD som jeg sitter fast. Serien var mye bedre første gang jeg så den, men den spenninga de klarte å skape – spesielt i slutten av hver episode – gjør det umulig for meg å skru av. Gleder meg til jeg er gjennom alle sesongene (jeg kom meg bare gjennom sesong 1 og litt av sesong 2 for fjorten år siden (hva i helv…) før jeg syns den ble dårlig), til jeg får livet mitt tilbake.

Hvilke hashtags inneholder din søndag? 

*psoriasis

4 kommentarer

 1. Her har det gått i Netflix, snacks og avslapning, En typisk søndag, haha.
  Håper du får en fin uke <3

  1. supermarie

   Elsker sånne søndager <3 hadde en sånn søndag på lørdag, faktisk! Hehe. Takk det samme, fine!

 2. Camilla

  Eksamenslesing, løpetur og film med fin fyr, en hyggelig søndag med andre ord:)

  1. supermarie

   Hørtes ut som en veldig fin søndag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *