Boktips: Det som reddes kan

Reklame: boken er sponset av Aschehoug

Tid for nytt boktips! Denne startet jeg på i Peru, og leste ut i dag.

Boktips

Jeg likte den så godt. Boken handler om en fattig familie i Mississippi, bestående av en alkoholisert far, tre brødre og en søster, som sammen forbereder seg på orkanen Katrina. Kapitlene frem til uværet treffer er fulle av såre, tøffe og dels vonde beskrivelser av dagene som går, om livet på gården og viljen til å overleve både orkanen og andre utfordringer tilværelsen deres byr på. Måten den lille flokken passer på hverandre er så hjertevarmende!

Og jeg elsker måten «Det som reddes kan» er skrevet på, forfatteren forteller ikke bare en god historie – men legger sjela si i hvordan den er skrevet også.

Øøh. Etter flere år med boktips i ny og ne har dere sikkert lagt merke til hvor dårlig jeg er til å argumentere/begrunne/oppsummere bøker jeg synes dere bør lese, disse innleggene er de vanskeligste jeg skriver, null tull, haha. Men bare tro meg når jeg sier at denne boka er verdt tiden din!

Du finner alle boktipsene mine her

Hvis du vil se listen over andre bøker jeg har lest, hvilke jeg har lyst til å lese og hvilke jeg leser akkurat nå kan du følge meg på Goodreads.com. Jeg har satt opp en leseutfordring med mål om å lese tretti bøker i år, så langt har jeg bare lest fire bøker på fire måneder, så jeg må gire opp et par hakk om dette skal gå i bok(s).

2 kommentarer

  1. Elsker når du kommer med boktips!

    1. supermarie

      Så bra! <3 Det kommer mer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *