Etter tordenværet

I dag er en fin dag. Her, ta litt av skylda, for all den støtten dere la igjen i kommentarfeltet i går var med på å jekke opp smilet mitt den óg. Jeg er så glad for å ha dere her!

Det fine med å ha kjipe dager er at jeg alltid kommer ut av dem igjen med et klarere sinn, litt som luften rundt blir oss etter et tordenvær. I hele dag har jeg lagt merke til alt og alle jeg har rundt meg, og vært så takknemlig. Den alltid så lystige og tullete tonen på jobb som sørger for at jeg ler meg skakk gjennom arbeidsdagen, nabolaget mitt, mamma som legger igjen en teit emoji i et kommentarfelt og får meg til å smile uten at hun vet det, venninna mi som er så fantastisk dårlig til å tegne men gjør det med barna sine allikevel, og sender meg bilder av elendigheta på Snapchat.

Alle sånne små ting som noen dager er helt umulig å få øye på, og andre dager bare sklir rett inn i hjertet.

Nå er det helg igjen og jeg har ingen planer. Dét og gjør meg glad! Jeg har ei litta to do-liste jeg skal kose meg med, det finnes ikke noe mer tilfredsstillende enn å stryke ut ting etter hvert som de blir gjort og forsvinner ut av verden.

Håper dere får en fin helg – nå blir det Prison Break og 2048 ut kvelden. Sistnevnte er et spill jeg oppdaget på flyreisen til Thailand – ble helt hekta, og fullstendig besatt av å få til den 2048-brikka. Last ned appen og si meg at du bruker mange uker på å få det til du óg, a.

2 kommentarer

  1. ❤️❤️
    Og elsker 2048!! Lastet det ned for mange år siden og brukt såå mye tid på det. Beste er å ha en strategi, min er å ha den høyeste brikken i et hjørne og bygge opp etter det

    1. supermarie

      Ikke sant?! Blir aldri lei, haha. Smart! Jeg pleier å ha de nederst, men skal teste ut din strategi også! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *