Kapittel 4 av 12: april

Takk for i år, april. I løpet av dine tredve dager rakk jeg å bli fotografert til en sak i OBOS, om det å komme seg inn på boligmarkedet, dra til Arendal for å gjøre noen opptak med håndballgutta, trene mer, farge håret rosa, dra til Peru – og komme hjem igjen. Jeg rakk å spille inn tre podcaster, treffe to venninner, være grønn én dag, og dra på kino med mamma. Vi så «Ut og stjæle hester», basert på boka med samme navn, jeg elsket boka mer enn jeg elsket filmen, men den var fin den óg.

I dag har jeg tidenes søndagsfølelse, da er det ekstra deilig at det er torsdag i morgen og helg om cirka ett kvarter igjen. Jeg har brukt fridagen på et svaberg utenfor Rygge, på Plantasjen og på mamma, som kom på besøk i ettermiddag <3 Nå skal jeg bruke opp resten av kvelden på bøker og klassisk musikk – oppskriften på å sovne på sofaen, værsågod.

Hvordan var deres april? 

2 kommentarer

  1. Elisabeth

    April har vært helt grei. Jeg har ikke gjort så mye spennende egentlig. Det eneste må være den natta jeg satt ved et skogbrannområde tilfelle det skulle blusse opp. Det blussa aldri opp, så veldig spennende var det egentlig ikke :-p

    1. supermarie

      Godt at det ikke blussa opp! Skummelt med alle disse brannene :I Håper mai blir fin <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *