Toogfemti-plukk-opp

Det er tirsdag og jeg føler meg som en kortstokk noen har lekt toogfemti-plukk-opp med. Alt på innsiden er kastet utover gulvet, og jeg må samle det sammen, plukke opp ett og ett kort og sortere dem i en ryddig bunke, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne og har ikke vært alene lenge nok til å finne ut av det heller, ikke siden før reisa.

Kanskje jeg bare er døgnvill.

Det ser ut som om noen har lekt toogfemti-plukk-opp med leiligheta óg; det ligger strødd rot jeg aldri rakk å rydde før jeg dro til Peru, kofferten fra reisen står fremdeles urørt, visne blomster som burde vært kastet og klær jeg burde ha vasket.

Kanskje jeg bare er lat.

Det ble pizza til middag på kontoret i dag, etter en laang men kul første arbeidsdag etter ferien. På vei hjem kunne jeg legge inn en ny reise i kalenderen. Mamma og jeg. Mens resten av landet ser ut til å gå mot lysere tider, går vi mot mørkere og da gjelder det å skape sine egne lyspunkt.

Kanskje jeg bare er på flukt.

Nå skal jeg jobbe videre med døgnrytmen min – god natt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *