Barranco

Tilbake i sivilisasjonen! Bussturen hjem fra Ica virket som en liten evighet, trafikken i Lima er helt krise, særlig på kveldstid. Det som sikkert bare skulle tatt fem minutter tok oss én måned, det føltes hvert fall sånn der vi satt og aldri kom frem, helt til vi gjorde det og nå er vi i Miraflores igjen.

I går gikk vi til Barranco – et distrikt jeg hadde lest at skulle ha mye fet gatekunst. De første hundre meterne var det så grått at jeg trodde vi hadde gått feil og endt opp i Øst-Europa et sted, men så plutselig eksploderte gatene rundt oss i farger. Så mye fint! Verkene på bildene over fant vi i området som het Jade Rivera, samme navn som kunstneren. Vi kunne ha brukt mange flere timer og sikkert sett mye mer laget av mange fler, det er sånne steder jeg kan gå meg vill til evig tid i, jeg og kameraet mitt.

Vi spiste lunsj på Javier, en stor restaurant som ligger på begge sider av passasjen ned til kysten – maten der var himmelsk, de hadde tre for to på coronaer, og utsikt til havet. Spis der, om du noengang skulle havne i Barranco!

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Så kult!! Gatekunst kan vere så utruleg stilig.

    1. supermarie

      Jaa, ikke sant!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *