Larcomar

God morgen/dag! I dag sov vi helt til klokka seks, noe sier meg at vi finner den peruanske døgnrytmen akkurat i tide til vi skal hjem igjen. Til Norge. Den tid, den sorg; la oss heller snakke om gårsdagen.

Jeg la inn Larcomar på Google maps, et kjøpesenter reisepartneren min hadde lest at skulle være bra. Vi gikk de elleve minuttene det skulle ta å komme seg dit, og ble ganske forvirra da vi kom frem. Der hvor den røde pila var på kartet – der hvor senteret skulle stå – var det ingenting, bare et platå med utsikt over havet. Vi gikk bort til kanten for å se ut mot Stillehavet, og DER var plutselig Larcomar. Den er bygget «inn i» en klippe, så man ser den ikke fra bakkenivå – veldig fascinerende.

Kjøpesenteret var så luftig og fint, bare butikkene hadde tak – resten befant seg under åpen himmel. Vi startet runden vår der inne med lunsj på Tantasjukt gode sandwicher! Og juicer. De beste juicene i hele verden lages i Sør-Amerika, helt sikkert.

Etterpå sjekke vi ut alle etasjene, jeg fant ikke så mye å kjøpe – bare noen brikker til å sette glass på i peruansk stil, og et marsvin i keramikk. Til minne om det marsvinet jeg spiste her om dagen.

I dag reiser vi videre til Ica for å komme oss ut til den eneste naturlige oasen på hele kontinentet; Huacachina. Søk den opp på Instagram – det ser så fint ut der! Gleder meg til å vise dere med mine egne bilder.

1 kommentar

  1. Solfrid

    Den gule flagregevanten (?) er så fin!!
    Huacachina ser gaaaanske så fint ut på snap og insta, gler meg til å sjå bilete!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *