Marsvin til middag

Jeg var så glad i går. I hele går, også før vi satt oss ned med cava ved bassenget klokken altfor tidlig for bobler, egentlig, men tiden her nede har vi bare gitt opp å respektere (våknet rundt fire i dag også). Det er så deilig her! Temperaturen er perfekt, ikke for varmt, og en liten bris kjøler oss litt ned hvis det blir det.

Vi bor i Miraflores, et lite stykke utenfor Lima sentrum, og startet gårsdagen med å gå en tur ned gjennom Park San Marcelino Champagnat, til Playa Makaha, stranden like nedenfor her. Den egner seg mest til surfing, stranden består av grus – ikke sand, og bølgene slår jevnt innover, men veldig fint område allikevel. Så grønt og frodig!

Etter å ha vandret rundt en god stund gikk vi tilbake til hotellet og la oss ved bassenget – og der ble vi. Snakket om livet, spiste litt i ny og ne og koste oss med cava. Når solen gikk ned forsvant vi inn og gjorde oss klar for middag. Vi spiste på Alfresco like borti gata, som ga oss en Pisco Sour til velkomst – en typisk peruansk drink. Veldig god!

Det ble marsvin til middag. Det føltes like feil som det gjorde da jeg satte tennene i en hund i Kina, men jeg klarer ikke la være å smake når jeg først er på tur i et land hvor dette faktisk er mat. Det smakte kylling, forresten. Som alle sånne «rare» ting stort sett gjør.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *