Peru

Reklame: flyreisen til Lima er sponset av KLM

Land nummer førti og jeg er tilbake i Sør-Amerika! Det er ikke så mange land igjen å skrape for meg på dette kontinentet, jeg falt pladask etter de to månedene jeg tilbragte i Brasil og kommer som en boomerang (den tingen man kaster som kommer tilbake igjen, vet dere, ikke den sjukt irriterende Instagram-funksjonen) tilbake stadig vekk.

Reisen tok nesten tjuefire timer fra dør til dør, og vi satt som to levende lik med hver vår biff og glass med rødvin på restauranten på hotellet i går kveld, mens vi prøvde å få tiden til å gå for å lande i riktig døgnrytme. Det gikk sånn halvveis; vi sovnet rundt klokka ti og den hadde så vidt bikket fire i dag tidlig da begge to lå lysvåkne og lurte på hva i all verden vi skulle slå ihjel tiden med frem til frokost.

Frokosten åpner om syv minutter (halv sju), så takk til bloggen for å fungere som en spolefunksjon! Planen i dag er å ta livet HELT med ro ved bassenget, og utforske området vi bor i. Vi har jo et hav av tid med den døgnrytmen her.

Skrives plutselig! Husk å følge meg på Instagram (@supermarie) og Snapchat (superbrud) for oppdateringer underveis <3

4 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hvor lenge skal du være i Peru? Og hvem reiser du med? Gøy å være med på reise igjen

  1. supermarie

   Blir en uke! Reiser med «hun med foten», hehe 🙂 Gøy å ta dere med igjen! <3

 2. Siril Reyes Aartun

  Peru og Lima er fantastisk! Kos deg masse!

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *