Påskeferie

God morgen fra flybussen! Jeg spratt opp fra dyna litt over fire i dag, og har startet den lange reisen mot Sør-Amerika. Ikke at det plager meg at den er lang, selve reisen er halve gleden med å nettopp.. reise.

Snakker om å reise – dere husker at Hercules-flyet sendte meg en hilsen, eller jeg tok det hvert fall som en, fra Luftforsvaret da jeg var på Kjevik på tirsdag? På torsdag tok jeg ferja til feil side av fjorden, Horten, og tror dere ikke Luftforsvaret var der også? To mørklagte Bell-helikoptre sirklet rundt oss og holdt vakt mens Seaking, redningshelikopteret, gjentatte ganger landet PÅ oss! Jeg var helt i ekstase der jeg stod, det var så innmari fint mot den mørke himmelen med snev av oransje etter solnedgangen, og så gøy å få bli med på øvelsen uten forvarsel, og nååå prøver universet å si meg noe, tenkte jeg og lurte på om det hadde satt i gang en rekrutteringskampanje for å få meg tilbake i de grønne rekker.

SNAKKER OM FARGER, jeg har farget håret rosa igjen. Frisøren insisterte på å bruke en sterk farge (som forøvrig lyser i mørket hvis jeg drar på nattklubb, haha), for da holder den lenger – om x antall dusjer blir fargen rosegull igjen, som jeg likte så godt, i mellomtiden lever jeg fint med å være et vandrende rop om oppmerksomhet.

Nå skal jeg hive i meg en yoghurt og prøve å sove litt til, jeg trenger det hvis jeg skal overleve en 15 timer lang flytur med en ekstrovert. Neida! (Joda)

God helg så lenge, vi skrives plutselig fra et eller annet kontinent i verden!

4 kommentarer

 1. Så fin på håret!! Gleder meg til å lese om reisen 🙂 God tur!

  1. supermarie

   Tusen takk x 2! <3

 2. God tur, Marie! Kos deg!

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *