Arendal

Det blide sørland <3 Det er så nydelig her når solen skinner, de fleste steder er vel det når sola skinner, men Sørlandet er noe eget.

Jeg har ikke vært i Arendal før, hvert fall ikke som jeg kan huske. For en koselig, liten by! Tripadvisor overbeviste meg om at vi måtte ta lunsjen på Prana, og den appen skuffer aldri. Det stedet var så fint, og chai latte, rabarbrasaft på glassflaske og Prana-salaten utgjorde den beste lunsjen jeg har spist på lenge.

Etter lunsj var det avgårde for å gjøre jobben vi kom hit for, og så hadde vi litt tid i sentrum etterpå igjen, til en kanelsnurr og kaffe i sola og en tur innom Heimdal sjokoladefabrikk etter tips fra en følger på Snapchat. Smaksprøvene alene er en grunn til å stikke innom!

Nå sitter jeg på Kjevik og venter på flyet som skal ta meg hjem igjen. Jeg har ikke vært her siden 2012*, da jeg løp rundt som grenader i Luftforsvaret og fotograferte under flyshowet vi arrangerte. Det fløy en Hercules over her i dag også, jeg tok det som en slags høytidelig hilsen fra fortiden. Åh, MINNER!

Kjevik da, Kjevik nå – uansett hva slags oppdrag som bringer meg hit kommer det alltid fra verdens kuleste jobb. Jeg har til enhver tid verdens kuleste jobb, null tull.

*nå juger jeg egentlig, jeg var her i 2013 også, da jeg prøvde meg på befalskoleopptaket og strøk så det sang med 30 sekunder på 3000 meteren, men det trenger vi ikke snakke om

4 kommentarer

 1. Solfrid

  For ein fin kafé! Og sjokoladefabrikk høyres ikkje feil ut akkurat.
  Og fine bilete som alltiiid!

  1. supermarie

   Takk!

 2. Camilla

  Så gøy at du var i hjembyen min! Prana holder stengt hele påska når jeg er hjemme:((

  1. supermarie

   Ånei, typisk! Veldig fin by <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *