Løpetid

God kveld! I dag har jeg vært på årets første løpetur. Mandager betyr egentlig styrketrening i kjelleren på jobb, men D-vitamin-jegeren i meg ville heller ut i sola. Det er vååår!

Jeg elsker at jeg både har skog og stier langs kysten like utenfor døren, men ikke like høyt som beinhinnebetennelsen min gjør. Jeg fikk den på rekruttskolen, betennelsen. Jeg trodde egentlig at den forsvant etter at jeg flyttet inn i latskapet igjen da jeg dimmet, men den banker stadig på leggen min hver eneste gang føttene mine treffer asfalt, eller jeg hopper og spretter litt for mye i mandagstimen. Prøver å se på den som et hyggelig minne fra en helt fantastisk tid, men det er litt vanskelig når det står på, jeg må si det.

Det ble moussaka til middag, og etterpå ringte bestefar. Jeg elsker når han gjør det, og hater at jeg er så dårlig på det selv. Den mannen har virkelig vært overalt, han også. Hver gang jeg forteller om mitt neste reisemål har han allerede vært der.

«Jeg skal til Genova i påsken»
«Ja, der husker jeg vi var innom!»
«Jeg drar til Aruba neste uke»
«Ja, der er det fint»

Bestefar var sjømann, ekte sjømann med ankertatovering på armen. I telefonen i dag snakket vi om Libya og det som skjer der, og så har han søren meg vært i Tripoli også. Jeg må huske å grave mer i reisene hans før det er for sent.

Nå er det natt – jeg skal til Arendal i morgen for å spille inn podcast! Ville bare prøve å skrive litt om hverdagen igjen, for det har jeg nesten glemt hvordan jeg gjør.

(Klarte jeg det?)

6 kommentarer

 1. du klarte det! 🙂

  1. supermarie

   <3 hurra!

 2. Camilla

  Hyggelig med litt innblikk i hverdagen:D Ja, snakk masse om reisene før det er for sent! Angrer på at jeg ikke snakket mer med mormoren min om hennes liv:(

  1. supermarie

   <3 !

 3. Solfrid

  Du klarte det ja!
  Grav meir! Onkelen til pappa var hvalfanger og reiste jo dermed mykje med båt. Mamma har laga ei lita bok med notater han skreiv eine turen, merkar når eg les det om kor moro det hadde vore å høyrd meir frå han. Mange år sidan han døydde då..

  1. supermarie

   Så spennende! Bestefaren til pappa var også hvalfanger – virket som litt av et liv, det der <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *