Tinder-fordommer

Tinder gjør meg uten tvil til et dårligere menneske. Jeg klarer ikke å la være å dømme etter det førsteinntrykket jeg får fra profilen, enten det er bilder eller teksten som gjør det – det er så mye som automatisk sender tommelen min mot venstre (det vil si at jeg sveiper de bort, vekk, snakkes aldri), omtrent før jeg rekker å tenke. Og jeg klarer ikke skjerpe meg heller!

Her er noe av det som tommelen min nekter å være med på:

Bilder av sixpack/fra treningsstudio/baris tatt i speilet på badet
Den eneste høyre-sveipen du noengang kommer til å få er fra ditt eget speilbilde, harry

De med Snapchat-brukernavnet sitt i bio’n
DICKPIC-ALARM! HADE!

De med bare kamerat-/gruppebilder
Livet er faen meg for kort til at jeg skal gidde å sitte her og GJETTE meg til hvem av dem som er deg. Venstreeee

Altfor mange skrive- og særskrivingsfeil (gjerne kombinert med overforbruk av den smile-emojien med røde kinn)
Jeg kommer til helvete på grunn av denne, men; dette kommer ikke til å funke, beklager…

Les også: Tinder-dating

Tinder

Menn i singlet
Selvforklarende

«Livets harde skole» som utdanning
Trenger heller ikke forklares

De som har bilder av natur/biler/bikkjer og ikke noe annet
Hva GJØR du på Tinder??? Appen du leter etter heter Instagram, føkkings idiot

Snapchat-filter på bildene
Si meg, har du kanin-nese eller hundeører i det virkelige liv? Ikke sant. Og jeg tror ikke jeg satt 14 år som nedre aldersgrense på de mennene jeg vil få opp i feeden

Fordommer fordummer og jeg er stokk-dum på Tinder, sorry not sorry.

Noen som er enig/uenig/har noe å tilføye? Ikke si at jeg er den eneste som blir et dårligere menneske av å være på Tinder? (Vi kan dra til helvete sammen – jeg lover)

25 kommentarer

 1. Elisabeth

  Aldri vært på Tinder, men enig i alt. Hadde garantert sveipet venstre på de du nevner jeg også….

 2. Haha, JA. All of the above.

  Og så har du de som skriver i bioen sin hva de ikke vil ha hos en jente (som «sveip til venstre hvis…»). Også veldig turn-off.

  Blir helt flau når jeg tenker på hvor utseendefokusert jeg blir på tinder. Blir så latterlig mye mer kresen enn i virkeligheten, hadde sikkert ikke swipet til venstre på noen av eksene mine hvis det var på tinder jeg hadde møtt de.

  1. supermarie

   Haha, ja! Veldig sjarmerende de der «LIGNER DU IKKE PÅ BILDENE DINE SPANDERER DU ØL TIL DU GJØR DET!!!» også <3 Enig – tinder er egentlig helt krise! Sletter appen med ujevne mellomrom for å unngå å bli HELT skada.

 3. Annemarie

  Jeg ryker til helvete sammen med deg; er SÅ enig! I alle! Kan føye på de som har bilde med en annen jente. Søstera di, eksen, kusina? Kan man ikke bare ha bilder av seg selv da, er det så vanskelig? Spar familiebildene til Facebook, hvor det er mulig å finne ut av relasjonen

  1. supermarie

   Haha, DET DU SA!

 4. Hahaha! Dette ca nøyaktig slik jeg tenker! + gutter som kun har ett bilde av seg selv fra skuldra og opp, ingen har et så vakkert tryne at de slipper å gjøre en innsats ass…

  1. supermarie

   Haha! Sant

 5. Haha føler mye av det samme for kvinner ass! Kanskje minus singlet delen. Fordi, selvforklarende. Og kanskje ikke dick-pic alarm. Litt avhengig av dem. Haha.
  Kan også legge til flere bilder fra fest/fylla enn noe annet. Eller bare étt bilde totalt. Kraftig sveip venstre der

  1. supermarie

   Haha! Ja, alltid skeptisk når det bare er ett bilde – tenker automatisk falsk profil. Mvh forhåndsdømmende

 6. Haha! Enig i ALT
  Vil også legge til:
  -Den som tar selfie slik 60 år gamle damer gjør. Altså med mobilen i fanget og kameraet pekende i retning under haka.
  -De som har rumpebilde
  -De som er så orginale at de skriver hvor mye de hater ananas på pizza.
  -De som skryter slik at man blir kvalm: «Ti millioner på bok, eget hus, en hytte på fjellet og en i Spania, doktorgrad og fem biler.»
  -De som tydelig har vært for lenge på Tinder uten å få napp: «Hater selvopptatte jenter som ikke svarer etter vi har matcha»
  -De som kun har bilder av seg selv som er tatt av fotograf.
  Kan sikkert komme på hundre til, er like fordomsfull som deg på tinder‍♀️

  1. supermarie

   Hahaha, føler meg litt bedre av å se at det finnes flere med lignende lister <3 Enig i dine også!

 7. Jeg skjønner hvorfor jeg har vært singel lenge!
  Det nåløyet mitt er så lite at jeg knapt kan se gjennom det med et mikroskop! Jeg sveiper så mye venstre at jeg sikkert forkaster gull uten at jeg rekker å se det.
  Sveiper venstre hvis:
  – for pen
  – ikke pen nok (er jeg virkelig sånn? Ja, er visst det)
  – skrivefeil
  – for mange bilder av ski- og teltturer (vil jo ikke ha en som bare løper rundt på fjelltopper)
  – for mange bilder av storbyferier (vil jo ut i skogen på telttur en gang i blant)
  – selfies tatt på skrå ovenfra (du er avslørt, bruker det trikset selv for å fjerne rynker og dobbelthake)
  – for få helfigur bilder
  – bilder tatt i speil i et rotete rom (jada, jeg vil ha helfigur, men…)
  – selfies tatt i bil (fordi… Vet ikke)
  – bilder med andre folk, der de er sladdet med en stor
  – bilder av barna (det er ikke de som er på Tinder, skjerp deg!)
  – trener mye
  – trener aldri
  Og selvfølgelig baris, filter og alt det andre som er nevnt. Gud, for et raust menneske jeg er!

  Anbefaler siste episode av podcasten Invisibilia, eller, anbefaler hele podcasten, men den siste episoden har et litt passende tema.

  1. supermarie

   Hahaha <3 Jeg er bare glad for å ikke være alene om disse (eviglange) listene. Takk for podcast-tips! Skal sjekkes ut!

 8. Henger ikke på Tinder, enda i hvert fall, hehe. Jeg vil likevel si meg enig i alt. Havner i helvete med deg!

 9. Camilla

  Enig i alle hahaha. Og det er kjipt at man blir sånn, for hvis jeg hadde møtt en del av dem på fest feks hadde jeg sikkert tenkt at de virka som greie folk. Unntatt de som er idioter i virkeligheten og da:P

  1. supermarie

   Haha, ikke sant! Tinder-verden er grusom

 10. Enig i alle punktene! Lilte innlegget, du kan gjerne skrive litt mer om singellivet, det er gøy å kjenne seg igjen i ting

  1. supermarie

   Takk, glad du likte det! Jeg kan prøve å skrive litt mer om singellivet også <3

 11. Caroline

  Oooh..herlig å lese , nå føler jeg meg straks mer normal ! Enig på alle punkt , og havner samme sted… Sletter også app’n iblant når jeg føler meg fysisk dårlig av ‘sveipesyken’ ..haha.. Men havner innpå igjen pga ..tja ….Underholdningsverdi ?!?

  1. supermarie

   Haha, nettopp!

 12. De som skal fortelle oss hvor dumme vi jenter er som velger han kjekke I steden for han snille, DE bare ler jeg høyt av før jeg kaster mobilen til venstre. De som skriver dette gidder jo selvfølgelig ikke å engang gjøre en bitte lite innsats for eget utseende, men er selv ekstremt dømmende.

 13. Enig i alle kommentarer! Havner like greit i helvete sammen med dere, vi kan få det gøy 😀
  Har smilt og humret mye her på morgenkvisten, men siste kommentaren fra «skadd» som «kaster mobilen til venstre» fikk frokosten til å sette seg i vranghalsen, jeg lo så tårene trillet og jeg måtte fikse sminken på nytt. Den kommentaren var bare så treffende!! Sletter heldigvis appen før telefonen havner ut vinduet 😀

 14. Karoline

  Haha, veldig enig med veldig mye her! Vil også legge til:
  – apropos familiebilder, bilder sammen med unger og så en nyttig presisering i bioen «Btw, ikke mine barn». Hvis du føler du må presisere bildene dine, ikke ha dem på profilen din!!
  -«hører ikke på topp 50 på spotify» – har overraskende nok sett dette en del. unnskyld meg, selv om jeg heller ikke gjør det, er det en merkelig ting å bruke bioen din på, og gjør deg heller ikke spesielt kul
  – må innrømme at det ofte også blir venstre når de presiserer høyde, med mindre de gjør noe morsomt ut av det. jeg synes det gjør tinder AKKURAT for mye lik en restaurantmeny. 195 cm, 15 cm pikk, at your service. Synes gutter bør være kule nok til å ikke gi etter for høydepresset på tindær (selv om jeg skjønner at det ikke er alltid like lett, og at de vil ha matchæs. skjønner også at jenter som er opptatt av høyde, det er jo en ærlig sak, men synes ikke det hører mer hjemme i bioen enn pikkstørrelse)
  – må bare si meg HELT enig i at snap = kaste telefonen til venstre, og det blir ofte venstre hvis de har instaen sin også (altså, hvorfor? når har noen noensinne giddet å sjekke insta for å vurdere om man skal sveipe høyre?)

  En halvvittig bio og en lett variert ensemble av flatterende profil- og helfigurbilder er visst akkurat så vanskelig å finne som et OK kjekt mannebein på byen. Men Tinder skal ha for underholdningsverdi, haha.

  1. supermarie

   Hahaha, så enig i alt det her!

 15. Haha, nå lo jeg godt! Har aldri vært på tinder selv men kjenner flere som har vært der, og dette innlegget var absolutt en god repetisjon av det jeg har hørt tidligere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *