Boktips: La oss håpe på det beste

Reklame: sponset bok fra Aschehoug

Denne boken. Herregud, som jeg gråt meg gjennom den. Jeg startet på den i Thailand, lå ved bassenget og leste og priset meg lykkelig for at solbrillene mine var store og mørke, og for at jeg bare kunne «gå og kjøle meg ned» i vannet når jeg trengte å trekke meg unna og puste. For etter flere av punktumene i den trengte jeg virkelig en pause for å hente meg inn igjen.

Boken handler om Carolina, som mister samboeren sin. Som leser får du bli med henne gjennom både fortid og nåtid, om livet før døden og om alt som skjer etterpå. Den handler om å finne kjærligheten, og om å miste den igjen. Carolina Setterwall beskriver sorgen så innmari ekte, og jeg lever meg mer inn i den enn jeg kunne ønske jeg var i stand til. Jeg tror det er derfor jeg har begynt å få mareritt om nettene igjen, for hver eneste fase, hver eneste dag etter dødsfallet beskriver hun hvordan det kan kan være – og hvordan det var å gå igjennom noe sånt. Boken er nydelig skrevet, så sår og fin samtidig.

Anbefales virkelig – men vit at den river i sjela di hvis du nettopp har mistet noen selv <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *