Hjem

Reklame: flyreisen tur/retur Bangkok ble sponset av KLM

Jeg snublet inn dørene her hjemme rundt ett i natt, åpnet ikke kofferten engang, gikk RETT til tannpuss og kræslanding i senga og gledet meg til å sove lenge i dag. Idioten. Slo opp øynene igjen klokka nullsekshundre (tolv på dagen i Thailand), og skal visst ikke sovne igjen – så hejhej! Jeg er hjemme igjen! Døgnvill, brun og blid.

Det var en tjueto timer lang reise hjem fra Bangkok i går, tolv av de på flyet til Amsterdam. Jeg elsker de lange flyturene, særlig med KLM – de sørger alltid for å ha de nyeste filmene tilgjengelig, de serverer mat og snacks i PERFEKT harmoni med kroppen min sitt behov (seriøst, hver gang jeg kjenner snev av sult og begynner å tenke så smått på mat – så kommer de sprettende frem med trallene sine fra bak de blå gardinene), og de siste gangene har jeg vært så heldig å få seter på Economy Comfort – som i all hovedsak betyr en litt bedre nakkestøtte som faktisk holder hodet ditt, ooog litt mer beinplass.

Jeg sjekket i KLM-appen og det koster i underkant av en tohundrelapp å oppgradere fra vanlig økonomi til økonomi komfort, selv overlever jeg helt fint uansett hvor jeg sitter (godt sovehjerte og en veldig myk kropp som krøller seg sammen hvorsomhelst, nårsomhelst), men for de med lange bein kan disse setene redde hele flyreisen, har jeg skjønt. Så takk for dét, KLM!

For én gangs skyld har jeg tatt meg fri et par dager ekstra etter hjemkomst, SÅ deilig. Vanligvis farter jeg omtrent rett fra Japan og Mexico og hvor ikke, så vidt innom hodeputa og så rett på kontoret dagen etter. Funker utrolig dårlig med tidsforskjeller og en kropp som trenger søvn. Så nå gleder jeg meg til å lande litt ordentlig før hverdagen tar over igjen.

HVA MED DERE? Noe nytt siden sist? Si det, si det! Jeg har savnet dere <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *