Feriemodus

Hallo! Der var dere jo. Jeg har så ferie at jeg glemmer å blogge om det. Her er noen bilder fra Koh Samui! Vi hadde et par netter der før vi tok ferja over til Koh Tao, og videre til Koh Phangan dagen før full moon-party. Nå har vi vår siste dag her også, før vi starter reisen tilbake til Bangkok i morgen (altfor) tidlig.

Kameraet har ligget forstyrrende stille her i Thailand, jeg tror jeg trengte en ferie som bare var ferie, avlogga og tilstede gjennom eget blikk og ikke via en linse. Men dere skal få se de jeg har tatt etterhvert, mest sannsynlig når jeg har kommet meg hjem igjen og lengter tilbake til dette.

Nå svetter jeg ihjel, så jeg må hoppe i bassenget. Skrives plutselig igjen!

2 kommentarer

  1. Goddamn det høres deilig ut! Fullstendig avlogging og feriering. Kos deg masse videre ♡♡♡

    1. supermarie

      Tusen takk, Luisa! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *