Mine marser

Fordelen med å ha blogget i ni år (!) på samme platform; jeg kan se livet mitt passere i revy, eller i et innlegg, da. Herlighet, så mye som har skjedd i løpet av alle disse mars’ene.

Mars 2010: innrykk! Jeg fikk på meg uniformen for første gang, alt var nytt og spennende og jeg elsket min nye tilværelse som viste seg å være starten på mitt nye liv, og et helt fantastisk eventyr.

Mars 2011: dimmet fra førstegangstjenesten og ble 2. årslærling som mediegrafiker på Rygge militære flystasjon. Var ulykkelig forelska, og hadde akkurat blitt leopard (/fått psoriasis), men holdt det skjult for alle.

Mars 2012: skulle egentlig ha lagt ut på verdensreise 2. mars 2012, men jeg fikk et jobbtilbud fra Luftforsvaret i siste liten, så jeg utsatte eventyret til høsten. Jobbet som grenader med prosjekt «Norsk militær luftmakt 100 år«, og fikk i oppdrag å designe et F-16 jagerfly! Tenk at jeg har GJORT det?

Mars 2013: levde livets glade dager alene i Brasil – den siste etappen på reisen min rundt jorda. Og så snek jeg meg hjem igjen den siste dagen i mars, til mamma og pappas store overraskelse (de skulle egentlig hente meg på flyplassen dagen etterpå, men jeg kom helt uventet hjem kvelden i forveien istedet – priceless reaksjon fra mamma da hun åpnet døra midt på natten og så meg stå der brun og blid i Brasil-skjorta mi)

Mars 2014: bodde hjemme i barndomshjemmet mens jeg jobbet med digital markedsføring og event i et lite byrå i Oslo. Reiste blant annet Norge rundt i en kassebil for å promotere et nytt mellommåltid fra Narvesen, sånn her:

Mars 2015: studerte medievitenskap, bodde på Torshov med bestevenninna, jobbet fremdeles med digital markedsføring ved siden av studiene og reiste til Mexico!

2016: deltok på min første Cold Response-øvelse i Trøndelag, bodde på et nytt og bedre sted ved Carl Berner, hadde et internship hos Gjensidige ved siden av studiene og min siste mars-måned sammen med han som var fin.

2017: min første vår i egen leilighet i Moss. Slepte meg gjennom måneden med tungt sinn og en sikret praksisplass som siste del av bachelorgraden. Pappa skulle aldri flytte hjem igjen og jeg taklet det ikke så fryktelig bra.

2018: ferdig utdannet, fast jobb som kommunikasjonsrådgiver hos Gjensidige, møtte han på andre siden av fjorden for første gang og reiste alene til Italia i ekte «eat, pray, love»-stil.

Mars 2019: Samme jobb, samme leilighet, samme reisefeber. Jeg skal snart på tur igjen, og tilbringer (nesten) resten av måneden i Thailand!

Hvor lenge har du hengt på, egentlig? Husker du alle mars’ene?

31 kommentarer

 1. Jeg var med i militæret og på verdensreisa. Så skjedde livet utenfor internett og jeg var opptatt med det,og så fant jeg tilbake til deg i 2016 en gang. Bloggen din er en fin plass å henge!

  1. supermarie

   TAKK FOR AT DU HENGER! <3

 2. Jeg har hengt med alle mars´ene, og har vært med siden start (nesten). Husker så godt at du hadde innrykk. I mars 2010 var jeg 16 år, og nå i mars fyller jeg 25. Blitt voksne sammen, vi! Gleder meg til bilder fra Thailand 🙂

  1. supermarie

   Haha, det er så rart å tenke på – men jeg liker det <3 Takk for at du har blitt værende!

 3. Solfrid

  Eg fann deg litt etter den fyrste mars’en trur eg, hugsar litt frå militær-tida, men var nok ikkje med heilt frå start.
  Det fyrste som slo meg 2010, det er vel ikkje så lenge sidan.. Ehe. Og at det er 6 år sidan verdsreisa! Herrejemini, haha!

  1. supermarie

   Haha, shit, ja! 6 ååår! Det er jo faktisk helt vilt.

 4. Karoline

  Fant deg i tiden rundt mars nr. 2. Har lest trofast siden da. Du lærte meg at jeg er introvert og at det er greit. Synes du skriver så fint

  1. supermarie

   Nå ble jeg glad <3 Tusen takk og takk for at du fortsatt er her!

 5. Jaa, jeg har vært med helt siden 2010! Og kommer til å henge på så lenge du skriver, tarm <3

  1. supermarie

   Ååå, DU <3 Nyre!

 6. Mars 2013! Min favorittblogger siden da 🙂

  1. supermarie

   Åh, herregud. Nå ble jeg glad! TAKK!

 7. Camilla

  Jeg tror jeg havnet her i 2015 en gang, men er ikke sikker? Husker hvertfall den fæle utleieren i Oslo og alt det medførte. Og siden har jeg klikket meg innom for å oppdatere meg på deler av livet ditt. Håper du fortsetter lenge<3

  1. supermarie

   Camilla <3 TAKK! Meldinger som dette gir meg hvert fall lyst til å fortsette lenge!

 8. Kristin

  Mine mars(j)er 😉
  Jeg har hengt med siden den andre mars’en tror jeg. Og jeg er IKKE med på at det er 6 år siden verdensreisa!!! Kom ikke du hjem i fjor?? Herre… Uansett! Fint å henge her, eneste bloggeren jeg har fulgt fast hele tiden! Tarm!

  1. supermarie

   Ja, ordspillet slo meg da jeg skrev den siste setninga! Hehe. Åh, SÅ GØY! Jeg VEIT, det er galskap. Tusen takk – blir så glad av å lese det! Takk for at du er her fremdeles <3

 9. Jeg har hengt på siden verdensreisa i 2012. Flyttet alene til utlandet den høsten, og fant stor glede i bloggen din

  1. supermarie

   Åh så kult! Og så fint at du fortsatt er med <3

 10. Supermarte

  Jeg hang meg visst på et sted mellom mars 2013 og mars 2014, drøyt å tenke over at det er over fem år! Det er ikke så rart jeg føler jeg ‘kjenner deg’ litt;)
  Jeg sparer opp og er innom og leser bloggen med noen ukers mellomrom (hei, travel hverdag!) og da koser jeg meg med mange innlegg og vet at du alltid toucher borti flere sider av følelsesregisteret mitt. Jeg liker det!
  Jeg håper den gode energien din varer en stund, og ønsker deg en god reise til Smilets Land!

  1. supermarie

   Ja, shit! Tiden går for foooort. Så gøy at du samler opp! Og tusen takk for gode ord <3 Gleder meg til å ta deg med på tur! (Sånn indirekte)

 11. Elisabeth

  Jeg tror faktisk bare jeg har missa den første marsen, ellers har jeg vært med på resten 🙂 så da blir det siden 2011 da (sannsynligvis høsten 2010, men tenkt i marser blir det siden 2011) 🙂

  1. supermarie

   Shit, åtte år og still going strong <3

 12. Jeg tror jeg begynte å lese bloggen din fra din første mars! Jeg var så fascinert over at du blogget fra innsida i militæret. Du har det med å få sagt ting og få frem noe i meg i måten du skriver på. Er det forresten på tide med kjøttkverna snart?

  1. supermarie

   TUSEN TAKK! <3 Og ja – har faktisk et innlegg om kjøttkverna liggende i utkast – skal legge det ut til uka!

   1. Hehe, heeeerlig! Gleder meg!

 13. Fant deg på grunn av den første mars(j)en og var trofast frem til etter verdensreisen. Nå følger jeg mest med på Snapchat og Instagram, men sniker innom av og til. Det er for øvrig takket være deg at jeg i det hele tatt dro i Forsvaret, og jobbet med F-16, og hadde time of my life!

  1. supermarie

   Du <3 DET DER ER SÅ KULT Å TENKE PÅ! Takk for at du sier det – og for at du fortsatt henger rundt, uansett kanal <3

 14. Husker jeg leste om deg i en avis (tror enda jeg har den faktisk, men den er lagt på en så lur plass at jeg finner den ikke nå..), der stod det at du blogget om din nye tilværelse i forsvaret. Etter det har jeg vært fast leser! Så da må jeg jo ha vært med på alle mars’ene sånn ca.
  Å lese bloggen din og henge på slep i hverdagen din har alltid vært en stor glede og har gitt meg masse! Er introvert selv, så har vært godt å vite at det er flere som meg – spesielt i ungdomstiden. I tillegg inspirerer du så mye med reisene dine, og det at du koser deg så på ferie alene! Det minner meg på hvor kult det er å være introvert. Takk for at du er du <3

  1. supermarie

   !!!!! <3 TUSEN TAKK selv! Dette varmet så mye!

 15. Jeg tror jeg har fulgt deg siden mars 2014ish. Og følger enda, overalt 🙂 Men ikke på en sånn «creepy stalker» måte altså. Lover!

  1. supermarie

   Haha <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *