Kapittel 2 av 12: februar

Vi forlater den siste vintermåneden nå, ikke sant? Jeg har så lyst på vår! Februar var fin, det er ikke det, jeg startet de tjueåtte dagene vi fikk med å se mamma få fagbrevet sitt under en høytidelig seremoni i Fredrikstad, og jeg blir sjeldent overveldet av positive følelser, men et øyeblikk der kjente jeg at jeg faktisk kunne ha begynt å grine av stolthet. Mamma er og blir et overmenneske; hun etterutdannet seg samtidig som vi gikk gjennom et levende helvete, og med best mulige karakterer, jeg er så glad for at pappa fikk med seg det før han dro. Og jeg er så full av beundring!

Jeg brukte halvparten av alle arbeidsdagene mine denne måneden på å lese korrektur, det er noe av det beste jeg vet; finne feil og rette dem opp. Jeg stod på ski med venninna mi, viste frem det nye badet mitt til familien med lunsj og spillkveld, var på vinkvelder her og der, i Stockholm og kom i gang med både trening og matlaging igjen. Februar var faktisk veldig fin. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde mange gode dager samlet i én måned.

Hvordan var din februar?

5 kommentarer

 1. Gratulerer så mye til supermamma! Fantastisk jobba, beundrer henne jeg også.
  Februar har vært grei, men jeg er veldig klar for vår 🙂

  1. supermarie

   Jeg VET <3 Ja, vær så snill, la det bli vååår

 2. Elisabeth

  Jeg er veldig klar for vår. Februar har vært veldig hektisk. Jeg har hatt ei skoleoppgave som skulle leveres på mandag, ført et regnskap og generelt drukna i kontorarbeid på jobb. I mars er jeg veldig klar for roligere arbeidsdager, bursdager i familien og varmere vær 🙂

  1. supermarie

   Håper mars’en din blir akkurat sånn! <3

 3. Solfrid

  Så fint å lese! Gratulerer til supermamma!

  Februar har vore grei, opp og ned, slik det vel plar vere. Klar for vår og varmare vær eg óg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *