Ny stue (igjen)

Jeg kjøpte den nye, blå sofaen min i en tid jeg var veldig singel og veldig lykkelig alene, og til nå har den fungert helt nydelig – til min egen lille bruk (og til Instagram-vennlige bilder, HEHE). Men det begynner å gå opp for meg at den ikke aaakkurat inviterer til besøk, spesielt ikke hvis besøket er nærmere to meter høyt og vi skal prøve å finne en komfortabel stilling å se film i begge to. Så nå har jeg begynt å tenke på en større sofa, en hjørnesofa med sjeselong, kanskje fortsatt i velour – men en annen farge?

Det er en stund til jeg får råd til en sånn, men jeg brukte helgen på å ommøblere og måle opp hvor stor den kan være, og fant enda en ny måte å innrede stua på! Jeg elsker forandringer, her er de jeg har gjort til nå:

Like etter at jeg flyttet inn i 2016:

Ny sofa:

Første ommøblering:

Nå:

SÅ fornøyd! Det er akkurat som om jeg har fått et lite bibliotek ved siden av sofakroken, og rommet virker mye større. Jeg har fortsatt ikke plass til flere enn to venner på besøk samtidig, uten at noen må sitte på gulvet, men dette får duge frem til sparekontoen er stor nok til en hjørnesofa.

Funfact: jeg kjøpte den brune skinnstolen ene og alene for å slippe å sitte i samme sofa som venninnene mine når de er på besøk. Intimgrense on fleek :)))

Hva syns dere? Hvilken stue likte dere best? 

4 kommentarer

 1. Maren-Sofie

  Hei ‍♀️ Kjenner meg så veldig igjen i behovet for å ommøblere i blant. Noen ganger ender jeg opp der jeg startet, men ja..da har jeg i det minste fått støvsugd en plass jeg ikke har «vært» på en stund og behovet for å skyve litt rundt på noe har blitt dekket – inntil videre (Møbelknotter ftw!)

  Jeg synes du har en koselig stue!

  1. supermarie

   Haha, ikke sant? Elsker å ommøblere, får utløp for det meste da <3 Takk!

 2. Førbildet viser studenthybel, etterbildet viser Stue. <3 Det ser ut som et koselig sted å være!

  1. supermarie

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *