Angrip

Noe av det lureste jeg har gjort for meg selv er å legge inn obligatorisk trening etter jobb på mandager. Da er jeg liksom ferdig med det for resten av uka, og kan heller velge å trene et par økter til, hvis jeg har overskudd og tid. Jeg tenkte meg på yoga i morgen, og kanskje styrkesirkel på onsdag, bare fordi ENERGINIVÅET ER HER OPPE OM DAGEN! Jeg lever seriøst i caps lock.

Jeg tror det skyldes kombinasjonen «ny» stue (elsker sånne forandringer), lysere dager, snart ferie, tid med venner og D-vitaminene fra legen. Alt sammen ble en digg cocktail med SJUKT GIRA (!!!!) som eneste bivirkning. Jeg merket det så godt på trening, i dag hadde jeg fascinerende mye å gi; jeg spikret blikket fast i veggen foran meg og bare gjorde, eller angrep, som instruktøren ba oss om. «ANGRIP!», det må være den mest motiverende instruksen jeg har hørt på trening noengang, jeg får jo lyst til å angripe både det ene og det andre, og all den energien går inn i øvelsen. Vi burde egentlig starte hver eneste morgen med å si det til vårt eget speilbilde?

Føkk «grip dagen».

ANGRIP!

4 kommentarer

 1. Dette likte jeg

  1. supermarie

   Hurra!

 2. Solfrid

  Herleg!
  Det er så deilig når det er slik!

  1. supermarie

   Jaa, veldig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *