Game of phones

God kveld, superstjerner! Snart mandag allerede, jeg haater å gi slipp på søndager, særlig denne. Endelig litt solskinn på en fridag! Jeg har ommøblert (igjen) også, dette er den tredje varianten jeg prøver. Rart at én og samme stue kan forvandles så mye bare av å flytte på noen ting. Jeg skal vise dere ordentlig så fort jeg får tatt bilder i dagslys.

Det var så hyggelig å ha søskenbarna på besøk i går, vi spiste pizza, tok noen øl og spilte Game of phones. Det spillet er fantastisk gøy, det går ut på at én og én er dommer, trekker et kort og så skal de andre gjøre det som står på kortet. Små oppgaver som gjøres fra hver sin telefon, oppgaver som for eksempel å «be om fem kroner fra den du vippset sist – den første som mottar penger vinner», eller «finn det minst tiltalende bildet du har av deg selv på telefonen» (det styggeste vinner, jeg vant den runden foråsidetsånn, haha), eller førstemann til å google noe, være mest mulig kreativ i bilderedigering, sende en uimotståelig sjekkereplikk til dommeren, osv osv. SÅ mye latter, stress og litt nerver (aner dere hvor ubehagelig det er å plutselig be om penger fra en venn som ikke er med i spillet? haha). Anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *