Stockholm

Den hotellsengen der? Den var som armkroken og varmen til et menneske du elsker; det gjorde fysisk vondt å forlate den. Så himla myk og god, nesten bløt, og jeg ble sjeleglad da jeg våknet av meg selv i dag tidlig, og så at klokken bare var halv sju, at jeg kunne svømme videre i dyner og drømmeland en hel time til. Miss Clara, forresten. Hotellet. Det ligger i Stockholm og har vinduskarmer du kan sitte i og bittesmå pannekaker i frokostbufféen.

Jeg har altså vært i Sverige, vi dro dit for å spille inn podcast og hilse på vår nye svenske kollega. Spiste middag på Rolfs kök i går, retten med oksekinn (nederst på menyen) er det villeste jeg har smakt av kjøtt i hele mitt liv, det smeltet i munnen og vi to som spiste det samme fortsatte å snakke om det til langt over lunsj i dag. Jeg kan telle på én hånd hvor mange matopplevelser som har gjort så inntrykk at jeg fremdeles kan begynne å sikle når jeg tenker på det. Det der var en sånn.

Nå er jeg hjemme igjen og teller ned til helg, jeg har bedt søskenbarna (og storebror) på besøk for å feire det nye badet! Vi møtes stort sett bare i familiemiddager og altfor sjeldent på egenhånd, vi fire (+ kjærester), målet mitt for all fremtid er å gjøre noe med det. Vi er jo så kule når vi først er samlet.

Skrives plutselig! Nå roper Netflix på meg (TAKK til deg som lar meg snylte, ilu!).

2 kommentarer

  1. Den så herlig ut! Hadde en seng som var vond å forlate siste uke. Savner den enda, haha.

    1. supermarie

      FEEL YOU! Vi kan jo banne på at OM vi hadde hatt de sengene stående hjemme hos oss selv hadde de aldri i livet føltes like gode, haha. Rart med det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *