This is bad

I dag har jeg hatt mitt første storbesøk i leiligheta, jeg inviterte flokken min inn til «baderomslunsj», de har jo ikke fått sett det nye badet mitt enda. Jeg elsker det runde, lille spisebordet mitt, som på en vanlig hverdag bare har plass til fire personer på det meste, men da jeg arvet det fra eks-svigerfar fikk jeg med to plater som gjør at jeg kan utvide det til både åtte og ti personer óg. Superkjekt, følte meg voksen når jeg styrte og stelte med det bordet, dekking av det og maten, ikke minst, spør meg om å koke smilende egg når som helst – jeg er en mester. Takk til mamma som stod for hjemmelagde rundstykker <3

Alle hadde kjøpt med seg noe til badet mitt også, jeg følte nesten det var babyshower – bare at babyen min har fire vegger og en dass. For en gjeng. Tegningen er fra skisseblokka til pappa! Mamma hadde funnet den frem og rammet den inn til meg, følte nesten at den kom fra han selv. Den mannen var en KUNSTNER, har så lyst til å henge opp flere av tegningene hans rundt omkring i leiligheta.

Krukken med inngangspenger var egentlig en spøk, prøvde jeg meg med, men da fikk jeg blikket fra samtlige og de bare «vi kjenner deg, Marie….». Tjente nok til en ny pakke med dasspapir! Tror jeg skal la den bli stående, sånn i tilfelle, og skrive inn mobilnummeret mitt for de som ikke går rundt med småmynt i lommeboka, så kan de vippse. Neida.

(joda)

Håper dere har en fin helg!

2 kommentarer

  1. Haha! Jeg tenkte også at den manglet muligheter for Vipps.. Gleder meg til baderomsVIN om ikke så lenge!

    1. supermarie

      Haha! <3 Jaa, sjæl – det blir hyggelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *