Kapittel 1 av 12: januar

Reklame: inneholder sponset flyreise / KLM

Januar, januar. Det første av tolv nye kapitler i boka 2019. Jeg skrev meg inn i det sammen med mamma i Amsterdam, vi skålte med prosecco og så himmelen eksplodere i glitter da klokken slo tolv den første dagen i nytt år.

Så du oss, pappa?

De to neste ukene eksisterte jeg mer enn jeg levde. Kavet rundt i mørket, uten å finne lysbryteren noe sted. Jeg jobbet, var på middag med håndballgutta, ble syk, ble frisk igjen, men dro til legen allikevel, for å sjekke om alt er som det skal i kroppen, og et par føflekker i samme slengen. 

Jeg takket for meg og forlot Snapkollektivet etter to og et halvt år som fast snapper, var på familiemiddag, begynte å trene (igjen), var sammen med venninner, ute på livet, gjorde noen forloveroppgaver, og det gikk vel kanskje en ferje eller to over fjorden, med og uten meg ombord. Jeg drakk øl med fine folk, begynte å lære meg spansk, leste ut en bok og begynte på en ny, og for å være ærlig var januar ganske seig. Men jeg er seig jeg óg. Jeg fant lysbryteren i midten en gang, og jobber hver dag for å ikke komme borti den igjen.

Ønsker for det neste kapittelet: trening, mer spansk, flere bøker og litt mer latter.

Hvordan var din januar?

8 kommentarer

 1. Januar har vært noe for seg selv her. Fikk hjertet knust, alt er bittert og jeg måtte flytte tilbake hos familien. Men med en gang januar slutter er det familietid og reiser <3

  1. supermarie

   Stor klem til deg <3 Håper februar blir lysere!

 2. Elisabeth

  Min januar har bestått av sønn på 2 år med kragebeinsbrudd, ei uke med influensa, et par skoledager, gladnyhet da jeg fikk A på skriftlig eksamen og en aldri så liten dose kaos på jobb med mye sykefravær.

  1. supermarie

   Uff da <3 Men gratulerer så mye med A! Så gøy!

 3. Camilla

  Januar startet med ensomhet og hjertesmerte, men også min første A i et fag jeg var sikker på at jeg kom til å stryke i da første forelesning var over i fjor høst, koselige middager og litt grep om tilværelsen ved å oppsøke hjelp når man trenger det.

  1. supermarie

   <3 ! Håper februar blir bedre – men GRATULERER med A oppi alt! Så flink! Og ja – så viktig å innse at man ikke alltid klarer alt alene <3

 4. I januar har jeg for første gang turt å jogge på tredemølla på treningssenteret! Veldig fornøyd.med det.

  1. supermarie

   Hurra! Nå ble jeg glad <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *