Gi meg en D

I dag fikk jeg svar på blodprøvene. Alt så meget bra ut, ordrett fra legen, bortsett fra at jeg ligger under det anbefalte på D-vitamin.

Jeg ba han pent om å gi meg en resept på dette:

Det han faktisk ga meg var dette:

🙁

Seks uker med sofavarianten av D-vitamin. Neida, jeg skal gi dem til kroppen min med glede, for egentlig er jeg supertakknemlig for at den i det hele tatt holder seg så frisk og fin – til tross for hvordan jeg behandler den. Jeg har ikke vært snill de siste månedene. «Meget bra», jeg fortjente egentlig «hva faen SKJER her???».

Skjerper meg nå! Litt mindre drittmat, litt flere middager, mye mer vann og litt mer trening. I dag hadde jeg en time med tabata i kjelleren på jobb igjen, det er like brutalt hver mandag, men i går gledet jeg meg faktisk til å trene. Det, av alle ting, lå jeg og tenkte på da jeg skulle sove. Den ER jo digg, den følelsen av å ta vare på seg selv, innside ut, og litt ekstra nå som jeg vet at alt er i skjønneste orden. Sånn bortsett fra D. Bortsett fra det. Hehe.

Så forresten en helt sjuk dokumentar/et psykologisk eksperiment hos venninna mi i går; søk opp Derren Brown – Sacrifice på Netflix. Tenk om alle med «livets harde skole» som eneste utdannelse ført opp på Facebook-profilen sin kunne bli utsatt for det samme, jeg tror samfunnet vårt hadde blitt litt mer medmenneskelig da.

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Haha, manglar óg D.
  Er vel ganske typisk her oppi nord. Kunne óg fint fått ei anna resept då! Sol og strand!

  Spennande!
  Likte godt den eine nye til Stacey Dooley på NRK, «Sannheten om klesindustrien». Utruleg lærerikt eigentleg.

  1. supermarie

   Veldig typisk! Takk for tips – den må jeg sjekke ut 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *