Vinter og serietips

Åååh! Det å komme inn i varmen igjen etter å ha vært en stund ute i kulda må være en av de beste følelsene i verden. Det lukter skog og frisk luft av meg enda, og jeg er fortsatt rød i kinnene etter å ha vandret ute langs fjorden i over en time. deilig!

Da jeg kom hjem igjen måtte jeg hoppe i ullsokkene (minn meg på at jeg må se etter nye vintersko på salg), før jeg varmet fajitas-restene fra i går og satt meg til rette under pleddet for å se Kongens nei (den ligger gratis på NRK i tre dager til, hvis dere ikke har sett den). Jeg begynner alltid å grine der kongen må evakuere toget like utenfor Hamar på grunn av de tyske bombeflyene – jeg får så vondt av å se vårt lille land under angrep, og lever meg så veldig inn i hvordan det må ha vært å leve i Norge 9. april 1940. Aldri mer.

Her er noen serietips også, hvis dere trenger noe litt lettere å fylle helgen med: You på Netflix og My brilliant friend på HBO. Sistnevnte er SÅ bra, den fikk sekser i Dagbladet og ligger på over 8 i score på IMBD – veldig fortjent! Jeg har akkurat begynt å lese boka også, som det plutselig gikk opp for meg at jeg hadde stående, mens jeg venter på sesong to.

Hva gjør dere i helgen? 

2 kommentarer

  1. Kan anbefale Sex Education på Netflix også, veldig bra!!

    1. supermarie

      Takk for tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *