Dette vil jeg gjøre i år

Mitt eneste nyttårsforsett år etter år; ingen nyttårsforsetter. Men her er litt diverse jeg har lyst til å gjøre i det nye året vi akkurat har startet på

 • holde plantene mine i live
 • gjøre kontoret til et rom jeg er fornøyd med (i skrivende stund er det bare stablet fullt av ting)
 • trene mer
 • skrape fire nye land fra skrapekartet mitt (én og en halv er allerede planlagt!)
 • lære meg spansk på egenhånd, ikke flytende kanskje, men nok til å forstå litt og gjøre meg selv litt forstått
 • begynne på den der masteren, hvis jeg oppfyller kravene
 • lese 30 bøker (jeg har laget meg en goodreads-profil, du finner den her)
 • rydde i klærne mine og gi bort det jeg innerst inne vet jeg aldri kommer til å bruke
 • bli flinkere i matveien igjen, det har blitt altfor mange micro-pannekaker og pølser fra Narvesen de siste månedene
 • spare penger til nytt gulv og nytt kjøkken etterhvert
 • finne de ordene jeg leter etter for å klare å formulere dette punktet*

(*det handler om ditt stille sinn, Marie)

Hva har du lyst til?

13 kommentarer

 1. Jeg har lyst til å reise! Og jeg har lyst til å gjøre hovedoppgaven min på skolen så bra at noen faktisk vil kjøpe boka! Så vil jeg ta masse bilder av fine mennesker.

  1. supermarie

   Fine planer! <3

 2. Så mye fint du vil! Jeg vil enten studere videre eller få meg en bedre jobb. Jeg vil så mye så jeg må bli flinkere til å disponere tiden riktig

  1. supermarie

   så spennende! ja, døgnet har liksom aldri nok timer 🙁

 3. Camilla

  Jeg vil besøke venninnen min som er på utveksling i Frankrike. Reise til et nytt land. Få meg sommerjobb som er relevant til studiet siden jeg er ferdig med bachelor til sommeren. Komme inn på masteren til høsten. Feire nyttårsaften i et annet land. Dra på date med en ny person. Etter at jeg begynte å studere så regner jeg «et år» som skoleår, og ikke kalenderår, men så innser jeg jo at et år fra nå er jo hele 2019, og ikke frem til sommeren som er skoleåret. Så da ble det jo plutselig mer tid. Har du forresten skrevet et innlegg angående flyreise og miljø, eller er det noe jeg innbiller meg? 🙂

  1. supermarie

   Så fine planer <3 Hmm, nei, ikke som jeg kan huske. Men Reiselykke har et godt innlegg om det her: https://reiselykke.com/bor-vi-ha-vond-samvittighet-for-a-fly/ <3

 4. Jeg vil lese mer, se mer, nyte tiden mer. Ta mer tid til meg selv og det som gir meg glede. Fokusere på hobbyer som dans, blogg og skriving.

  1. supermarie

   Elsker det <3

 5. Mitt største mål i år er å skrive en bacheloroppgave jeg blir fornøyd med! Ellers vil jeg også lese, reise og lære meg å slappe av mer (er ofte dårligst på den siste) 🙂

  1. supermarie

   Fint mål! Masse lykke til! Ja, den siste der burde jeg henge meg på også…

 6. Har du fått med deg EAT-Lancet rapporten? Jeg har skrevet et innlegg om rapporten, hvilket kosthold den anbefaler at hele verdens befolkning må ha for at vi og planeten skal overleve, og om at det er på tide for alle benekterne å våkne opp. Les innlegget her:
  https://plantpwr.wordpress.com/2019/01/19/kjaere-kjottspisere-dear-meat-eaters/

 7. Når det gjelder det klespunktet – arranger klesbyttekvelder! Vi gjør det typ 3-4 ganger i året nå, og det er SÅ himla kos og nyttig og vennlig på både skapplass og lommebok. Hele gjestelisten tar med klær og stæsj som ikke brukes lenger, og plutselig er hele stua full av klesstativ med greier som får et helt nytt liv, wihi!

  1. supermarie

   For en fin greie! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *