Boktips: Eleanor Oliphant har det helt fint

Reklame: boken er sponset av Aschehoug

Da jeg fikk denne boken fant jeg en lapp inni hvor det stod «Marie! Denne kommer du til å like. Både varm og mørk <3» og jeg visste jo at Stine har begynt å bli godt kjent med boksmaken min, men her? Her var du god, Stine.

Jeg elsket den.

Boken handler om Eleanor Olliphant, et menneske det er umulig å ikke bli glad i underveis. Hun lever et veldig enkelt liv, helt alene, med sine faste rutiner og få andre planer enn to vodkaflasker i helgene. Hennes ensomme tilværelse, betrakninger om verden rundt henne og historien hun bærer på får deg til å både smile og føle med henne, og miksen mellom tragedie og komedie er helt perfekt. Det er en sånn bok du ikke har lyst til å legge fra deg, og gleder deg til å komme hjem til igjen. Anbefales virkelig!

4 kommentarer

    1. supermarie

      <3 !

  1. Helt enig, leste denne på engelsk på Aruba før jul- helt fantastisk!!! Måtte faktisk ta den med hjem for å gi den videre 🙂

  2. Ååååh, jeg holder på med denne nå!! Elsker den allerede.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *