Nå nærmer det seg

Reklame: flyreisen til Amsterdam er sponset av KLM

Noen glimt av de siste minnene jeg tar med meg fra 2018 <3

I dag kjøpte vi dagspass på trikken og dro litt hit og dit, til Rijksmuseum og skøytebanen i front, til et område med gatekunst like i nærheten og til Vondelpark for å puste. Det er så mye folk i gatene her – jeg begynner å bli skikkelig, SKIKKELIG mett på dem. Jeg-spyr-snart-mett. De er så himla irriterende og så forferdelig uforutsigbare! De ødelegger flyten min fullstendig, bråstopper, svinger til alle kanter, går sakte, går i veien, sniker, dytter, trenger seg på, bråker, lukter, det er ikke få ganger jeg har følt trangen til å bare bråstoppe (jeg óg) midt i mylderet og skrike til det ikke finnes mer lyd igjen i meg. Ikke at dét ville ha hatt noen nytte for seg, annet enn at jeg ville ha fått utløp for det stadig voksende sinnet mitt. Selv mamma, dronningen av å gå, med sine lange bein, sliter med å holde følge når jeg småløper i panikk mellom alle idiotene her. Neste nyttår feirer vi i Alaska, mamma. Hehe.

(Tuller ikke).

Nå nærmer det seg middagstid og nedtelling til 2019! Jeg kan ikke huske sist jeg var SÅ klar for å få et helt nytt årstall å boltre meg i. Håper dere får en fantastisk kveld, superhær! Og tusen takk for følget i år – gjennom gode og onde dager <3 Det har betydd mer enn jeg har klart å formidle. Skrives til neste år!

(Følg meg på Snapchat (superbrud) og Instagram (@supermarie) hvis du vil være med på feiringen i Amsterdam!)

2 kommentarer

  1. Takk for at vi får følge deg!!! 10 ooo gode ønsker for det nye året.

    1. supermarie

      <3 !!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *