Det rare huset i Zaandam

Det er fint i Amsterdam, men åh så folksomt, så i dag tok vi toget et lite stykke ut av byen, til Zaandam og det rare hotellet (Inntel hotel Zaandam) jeg tilfeldigvis scrollet forbi på Instagram her om dagen, på Atlas Obscura sin konto. Sånne tilfeldigheter tar jeg som tegn på hvor jeg skal, jeg.

Lurt av meg! Det var en kul bygning og så deilig med noen roligere gater og nye inntrykk, vi kjøpte roundtrip på toget til 6 euro per pers, veldig enkelt med billettautomat og Google maps som forteller hvilken plattform toget går fra – og når. Turen tok 13 minutter.

Det regner i skrivende stund og vi orker ikke mer shopping, så nå tar vi noen timer på hotellet i hver vår bok, senere skal vi ut på kveldstur med båt i kanalen. Det er lysfestival her frem til 6. januar eller noe sånt, så de har pyntet opp med forskjellige kreasjoner langs bruene, ganske magisk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *