Du kan ikke få alt du peker på

Reklame: flyreisen til Amsterdam er sponset av KLM

Hvis dagen idag var et instagrambilde ville jeg ha hashtagget den med #shopping #VanGoghMuseet #shopping #shopping #lysfestival #shopping

Jeg har handlet mer idag enn jeg har gjort i hele 2018 til sammen, tror jeg, det ER så mange fine butikker her! Åh. Jeg fant meg en jakke, to vesker og en rumpetaske, hansker, litt klær, en lue og en haug andre ting som jeg bare beundret i øyeblikket mens jeg tenkte på det jeg lærte av en venn en gang; alle drømmer skal ikke bli virkelighet, oversatt til shopping; alt jeg ønsker meg skal ikke nødvendigvis bli mitt. Både av økonomiske grunner, og fordi verden hadde blitt litt kjedeligere og litt mer utakknemlig om vi bare kunne ha skaffet oss alt vi pekte på hele tiden, sant? (Okei, mest økonomiske grunner, egentlig, jeg prøver bare å skjønnmale det å ikke ha råd til alt en har lyst på hele tiden, lol. Funka det? Uansett; jeg er storfornøyd med dagens fangst, kanskje jeg viser dere senere, hvis det er interessant. Eller ikke. Når ble jeg en moteblogger a).

Musikerne på bildet over fant vi i passasjen under Rijksmuseumet, de spilte pappas klassiske musikk, Vivaldi og Mozart, akkurat der, akkurat da. Så mektig, og så vakkert! Da vi gikk gjennom der på vei tilbake igjen, etter en snau time på Van Gogh-museet, var de klassiske underverkene byttet ut med en enslig trekkspillmusikant, som om ingenting hadde skjedd. Vi tok det som en hilsen fra pappa – han er med oss til Amsterdam óg, han <3

Vi har booket bord til nyttårsaften, forresten! Drømmen var en restaurant med takterrasse og utsikt over hele Amsterdam, men alt er naturligvis fullbooket. Meg og planlegging <3 Så vi endte opp med å holde av bord på den indiske restauranten vi likte så godt, så vet vi hvert fall at vi ikke går inn i det nye året på tom mage. Fyrverkeriet ser vi nok uansett – hører rykter om at det er ganske spektakulært her.

Hva skal dere på nyttårsaften, der hjemme? Eller hvor i verden dere er?

6 kommentarer

 1. Hyggelig lesing, liker spontanitet og lite planlegging, kjenner meg så godt igjen. Kan anbefale restaurant Miu også, om dere skulle ha behov for mat en dag og ikke ha en plan ennå; besøker Miu nesten hver gang jeg er i byen. Min nyttårsaften blir hos venner i Łòdź, Polen. Lite turistisk by i år, kjenner jeg er litt mett etter flere år i Berlin.

  Ha det kjekt med moderen, kos dere begge i Amsterdam.

  1. supermarie

   Tusen takk for tips – skal sjekke den ut! Polen og venner høres ut som en perfekt plan 🙂 Kos deg så mye og GODT NYTT ÅR!

 2. Nyttårsaften blir hjemme hos samboeren og meg med 2 vennepar 🙂

  Håper dere fortsatt får det fint videre på tur! Godt nyttår <3 Ønsker deg alt det beste.

  1. supermarie

   Så koselig! <3 Og godt nytt år til dere og!

 3. Hei (super)Marie! … because you are, for realz.

  Ser du er på tur med moren din, men har du noen gang vært utenlands alene og feiret nyttårsaften? Jeg har SÅ lyst til å gjøre det neste år. #einstøing som ikke vil feire med vennene sine neste år, haha!

  Hadde Amsterdam vært noe?

  Nyttårsklem fra meg! <3

  1. supermarie

   Åå <3 Jeg har aldri feiret nyttår HELT alene, men kunne helt fint ha gjort det! Amsterdam kryyyyr av folk på denne tiden av året, spørs litt hva slags feiring du vil ha, haha. Men byen er jo så fin og det er nok av ting å se og gjøre, så du ville ikke ha kjedet deg, hvert fall! Skal gi rapport i morgen, om hvordan selve feiringen i kveld var <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *