9 Straatjes

Reklame: flyreisen til Amsterdam er sponset av KLM

Fitbit’en skyter fyrverkeri for 10 000 skritt lenge før vi har kommet oss halvveis gjennom dagen her. Flere hundre av dem la vi igjen i 9 Straatjes idag, det fine lille strøket med alle de søte, små butikkene.

Jeg kjøpte ingenting der i dag, men i går fant jeg en perfekt reisedagbok et annet sted i byen, med omslag av skinn og med tråder til å binde den sammen med – bare synd jeg ikke får tatt den i bruk enda, jeg må skrive ut den jeg har OG den jeg kjøpte og fikk gravert inn navnet mitt på da jeg var på Cuba for to år (!!??) siden først. Men verden er fortsatt stor, jeg har mye igjen å se – og evig med ord å skrive!

Ellers i dag har vi vært på kanalcruise, innom blomstermarkedet hvor mamma kjøpte noen poser med tulipaner, vi gikk til Van Gogh uten å komme inn, billettene må visst bookes på nett først – så det gjorde vi da vi kom tilbake til hotellet nå nettopp, vi fant ledig tid for to allerede i morgen. Anne Frank vet jeg ikke om vi får til denne gangen heller, huset hennes er konstant utsolgt. Straffen for å aldri gjøre research, ta alt i siste liten og alltid basere seg på «det ordner seg», sikkert.

Nå skal vi straks ut igjen for å finne middag – vi har vært så heldige med alle stedene vi har spist på til nå, takket være Tripadvisor og vår magiske timing – av en eller annen grunn kommer vi alltid inn og får sitteplass like før resten av byen ser ut til å tenke det samme som oss, og snubler inn samme dør. Jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg hvor jeg forteller om de ulike spisestedene senere!

Håper dere nyter de siste dagene av 2018 like mye som oss <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *