Hjem til jul

JULEFERIE! Helt siden torsdag, faktisk, for med fast ansettelse følger tydeligvis tre fridager med tariffen, som jeg måtte ta ut i år. «»»Å neeei«»». God jul, hilsen arbeidslivet!

Ferien kunne ikke ha startet så mye bedre, med en liten pubrunde i Moss på torsdag, storfint besøk fra Bergen (hun med foten) fredag til lørdag og i dag drar jeg hjem til mamma for en liten, stille jul <3 Det er min første desember noensinne, tror jeg, hvor jeg ikke har et snev av julestemning, og gudene skal vite at jeg har prøvd å lokke den frem – med julemusikk og julefilmer og tankekraft, men niks. Magien uteblir. Kanskje i kveld, når mamma og jeg spiser risengrynsgrøt med sukker og kanel, og ser på Grevinnen og hovmesteren for sikkert 20. gang sammen.

Jeg har bestilt ny reise, forresten! Peru i påsken. Det var et tilfeldig bilde på Instagram som overbeviste meg om hvor min neste destinasjon måtte bli, søk opp «rainbow mountain» så skjønner dere. Verden er så flott!

På en skala fra 1-10, hvor er julestemninga deres? Kan jeg få litt?

8 kommentarer

 1. Julestemningen uteblir også her, håper på et snev av den i kveld med kvelden før kvelden og pynting av juletre, eller kanskje når surkållukta sprer seg i huset i morgen.. vi får se, jul blir det vel uansett god jul Marie <3

  1. supermarie

   Lille julaften er så koselig – julestemning eller ei <3 Kos deg så mye og god jul!

 2. Julestemningen min uteblir også. Men har tilbrakt hele desember til i dag i sør amerika, og Peru! Og du, gled deg!! Peru er et fantastisk land, med fantastisk mat, natur og folk! Og rainbow mountain er utrolig. Bare pass på at du er tidlig ute før de store folkemengdene kommer.
  , for de er store. Er om man unngår det at man får den beste utsikten og de beste bildene. Jeg dro fra cusco kl 4 om natta og gikk opp på en time og det var akkurat tidlig nok. God jul <3

  1. supermarie

   Ååh! TAKK FOR TIPS! Herregud, nå gleder jeg meg enda mer <3 Det ser så magisk ut! God jul til deg <3

 3. Kristin

  Peru! Åh, en gang må du gå inkastien! Det er flotte greier, det! Gjorde det med G-adventure. Anbefales. På. Det. Sterkeste!!

  1. supermarie

   Jaa, det har jeg hørt fra flere! Usikker på om vi rekker det denne gangen, men hei – stien går jo ingen steder <3

 4. Du kommer til å elske Peru! Et lite tips er et planetarium i Cusco – det er en liten familiebedrift som tar deg opp til en hytte, lærer deg om den gamle inka-kulturen og viser deg stjernehimmelen gjennom flere store teleskoper – lover deg at det er helt magisk ✨ (http://www.planetariumcusco.com/es/)

  1. supermarie

   Åh! Tusen takk for tips! <3 Høres helt magisk ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *