Svar på spørsmålsrunden del lll

Det tok sin tid – men her er siste del med svar på spørsmålene deres – enjoy!

Hvilket sosialt medie syns du er gøyest – personlig og privat?
På privaten er det snapping som er gøyest, ellers har jeg fått øynene opp for Instagram igjen – selv om jeg har blitt mindre aktiv på å legge ut ting der selv for tiden.

Hva er ditt beste tips for klare å la ham gå?
Jeg finner håpløst mye trøst i quotes på Instagram. Sånn der «stop chasing the wrong ones, the right one won’t run» (Ukjent) og «let it go, let it leave, let it happen, nothing in this world was promised or belonged to you anyway» (Rupi Jaur). Ellers er det lurt å fjerne han fra sosiale medier. Jeg sletter chatter, avfølger på Facebook (sånn at jeg slipper det stikket i magen når du plutselig får opp en oppdatering fra han eller når han blir tagget). Vær takknemlig for alt dere eventuelt hadde, og husk at alle de gode følelsene han fikk frem i deg – de bor fremdeles i DEG. Han tok de ikke med seg da han gikk, eller da du ba han gå. Til sist; tenk på alt det spennende som ligger foran deg, alle menneskene du ikke har møtt enda. Det er fremtiden som holder meg gående når jeg trenger å la fortiden gå. Og nåtiden. Det hjelper å ta et kvarter av gangen (takk pappa), og bare forholde seg til det du har rundt deg akkurat her – akkurat nå. Prøv det.

Hvordan blir man like kul som deg?
Jeg tror ikke det er mulig, faktisk.

Hvordan håper du livet ditt ser ut om ti år?
Jeg har ikke den egenskapen at jeg klarer å forestille meg fremtiden, eller hvordan jeg håper at den blir. Det er seriøst et av de vanskeligste spørsmålene jeg kan få. Men jeg skal prøve; jeg håper jeg har kjøpt meg et lite hus med en liten hage et sted i Moss, eller et annet sted. At jeg jobber med noe jeg brenner for, og at jeg tidvis er lykkelig – enten det er alene, eller sammen med noen. At jeg har funnet den tryggheten i meg selv, den som pappa hadde så mye av.

Tre viktige ting du må ha i vesken?
Mobil, lader og ørepropper. Heelt avhengig av å ha musikk (eller podcast) på ørene til enhver tid.

Favorittserie på Netflix?
Designated Survivor, Black Mirror og Snikskytter.

Hva er ditt favoritt-dikt?
Har ingen favorittdikt, men jeg er veldig fan av det Trygve Skaug skriver <3

Hvordan går det med Day Zero-prosjektet ditt?
Nei, GI deg a! Nå måtte jeg gå tilbake i arkivet og sjekke, og fristen har jo fader meg gått ut? For snart to måneder siden! Jaja. Det gikk ikke så bra, med andre ord, men du finner en oversikt over alt jeg klarte å tikke av i løpet av tusen dager HER.

Hva er dine beste sparetips?
Hold deg til et minimum av det du trenger. Det er sånn jeg forholder meg til pålegg, sminkeservietter og det meste hvor det går an å få ting til å vare så lenge som mulig. Ha med matpakker fremfor å handle lunsj hele tiden. Hamstre inn når det er tilbud, jeg kjøper feks tannbørster, såper og sånne forbruksvarer stort sett på salg – så har jeg et lite lager hjemme. Oppsøk gjenbruk hvis du trenger klær eller møbler. Kjøp etter kilopris når du handler mat. Skru på «morsom sparing» i banken din, sånn at du sparer noen kroner hver gang du drar kortet – eller bruk appen Dreams; den er geeeeniiiiaaaal og jeg har allerede spart 6000 kr uten at jeg har merket det, fordi appen «stjeler» penger fra kontoen min i tide og utide, med en hack som kalles «Tyven«.

Hva er det beste og verste med jobben din?
Det beste er arbeidsmiljøet og kollegaene mine, fleksibiliteten og friheten til å prøve og feile (eller «teste og lære», som vi foretrekker å si). Av arbeidsoppgaver er jeg mest glad i tekst og det kreative. Det verste er å holde presentasjoner.

Takk for at dere sendte inn så mange spørsmål! Hvis du vil bla deg tilbake i gamle svar finner du alle tidligere spørsmålsrunder HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *