En søt virkelighetsflukt

Reklame: invitert av Disney / #marypoppinsvendertilbake

Foto: S. Lyngstad

Tenk å få starte en ny uke sånn her. I går inviterte Disney en liten gjeng til ekslusiv førpremiere før verdenspremieren av filmen Mary Poppins vender tilbake. Jeg ble SÅ gira da jeg fikk mail, fordi 1. Disney!! og 2. de kommer ikke så ofte lenger, disse invitasjonene. Et deilig lyspunkt i desembermørket! Jeg tok med meg hun ene venninna jeg klarte å beholde etter studiene, og vi startet ettermiddagen på Grand Hotel med afternoon tea og småkaker, og så dro vi til Colosseum og fikk se filmen.

Jeg er med hånden på hjertet egentlig ikke så glad i musikaler, men herlighet – ingen regler uten unntak; DEN VAR SÅ SØT! Skikkelig koselig, og så bra laget, jeg husker første gang jeg så en film hvor tegnefilm var blandet med virkelighet og ekte mennesker, det var Space Jam og jeg var sikkert sånn seks-sju år, jeg husker fortsatt hvor magisk dét var i det lille barnesinnet mitt – og jeg fikk litt den samme følelsen i går. Hele filmen var en to timer lang magisk virkelighetsflukt med fine påminnelser på rekke og rad; de vi mister blir aldri helt borte (selvfølgelig grinte jeg på et tidspunkt, utløses av alt og ingenting for tiden)er verden like vanskelig hvis du bare endrer perspektivet du ser den fra? Og to-tre andre som jeg ikke husker i farten, jeg husker bare at jeg nikket bekreftende og tenkte at det var noen fine poeng å få med i en familiefilm. Hvis du vil oppleve litt søt magi i jula, se Mary Poppins – den kommer på kino 25. desember <3

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra jobb – formen er dalende, og jeg skjønner ingenting for jeg har allerede vært syk i høst, og jeg blir jo aldri syk mer enn èn liten gang i halvåret? Håper det bare er et blaff – jeg nekter å kaste bort hele juleferien på å være syk, dessuten reiser mamma og jeg snart på nyttårstur og da skal jeg hvert fall være frisk og rask.

Håper dere har en fin førjulstid, superhær! Ta vare på hverandre!

6 kommentarer

 1. God bedring, Marie!
  men….grinte? er det et dialektord?

  1. supermarie

   Takk! Haha, tydeligvis – tenkte ikke over at det kanskje ikke var et ord alle brukte engang, før nå. Gråte – grine, gråt – grinte, andre sier kanskje «grein»? Nei? Haha!

 2. God bedring 🙂

  1. supermarie

   Takk! <3

 3. Så heldig du er som fikk denne invitasjonen ! 😀

  1. supermarie

   Jaa! Veldig gøy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *