Master i 2019?

Akkurat sånn her skal jeg stå hele helgen, på det nye badet mitt og beundre det nye håret mitt, og det nye badet, samtidig – nonstop – vi snakkes på mandag, hade.

Eller, både familie- og verneplikten kaller i helgen, så jeg må nesten løsrive meg på et tidspunkt. Men jeg var altså hos frisøren igjen i dag, hun ble ikke helt fornøyd sist, så hun ba meg komme tilbake i dag for mer påfyll av farge. Nesten gratis, jeg betalte bare litt for produktene hun brukte, jobben tok hun ingenting for, for jeg ble liksom fargeeksperimentet hennes også. Vinn-vinn!

Nå har alt det blonde blitt rosa, og hun fyrte av med mer mørk lillafarge i topplokket også, jeg er LITT spent på hvordan den militære familien min reagerer i morgen, lilla/rosa hår er muligens ikke heeelt i henhold til uniformsreglementet. Men sånn er det med Heimevernet, de får liksom ikke styrt hva disse sivilistene driver med på hårfronten når de ikke er inne til tjeneste.

Apropos sivilist; denne uken har vært så gøy på jobb – vi har spilt inn to podcaster + video! Jeg har begynt å jobbe mer med internkommunikasjon i år, og det er så spennende. Vi kan være så kreative vi bare vil, sjefen gir full frihet under ansvar og det finnes ingen bedre måte å jobbe på i min verden. Jeg jobber fortsatt med sosiale medier, men har fått internkommunikasjon i tillegg – den komboen er helt nydelig, jeg elsker å utvikle meg. Og jeg har fortsatt ikke slått fra meg tanken på å ta master – muligens allerede til neste år. Master i digital kommunikasjonsledelse.

Nei, livet er fint. 2019 blir fint.

9 kommentarer

 1. Du er så vakker, på alle måter. Glad for å kunne følge deg 🙂

  1. supermarie

   Neimen åh <3 TUSEN TAKK! Denne kommentaren varmet <3

 2. Du er så inspirerende! Jeg har veldig lyst til å ta bachelor i medievitenskap til høsten og så videre med en master. Følt meg litt lost på hva jeg egentlig vil her i livet (akkurat nå) og litt takket være deg så har jeg tippet litt mer og mer mot denne veien ❤️ Det høres så spennende ut!

  1. supermarie

   Lisa! Tusen takk! Ord som det her gjør så mye for meg – jeg er glad du finner inspirasjon og kanskje litt retning i meg, haha <3 Mediefaget er superspennende – så det er ikke et dumt valg! Heier på deg!

 3. Og du er fin ❤

  1. supermarie

   !! DU <3

 4. For et utrolig herlig hår! Elsker det. Og kjør på med 2019 <3

  1. supermarie

   Tusen takk, Caroline! <3

 5. Solfrid

  Fint å lese!
  Og håret blei jo berre endå kulare!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *