Kapittel 11 av 12: november

Men i alle dager, jeg skrev jo dette innlegget i november, men glemte helt å publisere det i reise/flyttekaoset. Bedre sent enn aldri, sikkert.

Takk og farvel til årets nest siste måned! November ga meg en tur til Trondheim, familietid, minnekonsert i kirken som tok knekken på meg, men som var så sterk og fin allikevel, fremdrift i oppussingen, møter med gamle kjente og JEG HÅNDHILSTE PÅ FREDRIK SOLVANG (!!!).

Et såpass stort øyeblikk at det fortjener et eget avsnitt; jeg tok noen øl på Oslo Mekaniske med en jeg jobbet med på «MMA-studio» (TV2 Zebra), og mens jeg har oppmerksomheten min rettet mot han, så jeg i sidesynet at Fredrik kom inn døren i bakgrunnen, og jeg avbrøt samtalen og bare «herregud, nå dør jeg. Der er Fredrik Solvang» og eks-kollegaen min bare «Åja, Fredrik, hva er det med han?» og jeg bare hakeslep + «KJENNER DU HAN?????» og så forsvant helten min inn for å kjøpe øl og jeg benyttet anledningen til å forklare litt mer utdypende om at det ikke finnes ett eneste menneske i verden som gjør meg mer starstruck enn Fredrik. Og så kom Fredrik tilbake – på vei til bordet ved siden av, og eks-kollegaen min ser opp og får øyekontakt og bare «Halla!» og Fredrik bare «Neimen, hei – det var lenge siden» og jeg gikk automatisk inn i «play it cool»-modus, og eks-kollega var rask med å «Du må hilse på den tidligere kollegaen min, Marie» og Fredrik bare «Hei – Fredrik» og jeg bare «Hei – Marie. Hyggelig», fullstendig avslappa, men ikke i det hele tatt, egentlig, og resten av kvelden satt jeg på en sky og spurte meg selv om han kjente meg igjen, etter all den intense stalkinga på Internett over flere år. Hvis han kjente meg igjen skjulte han det hvert fall godt – og det er jeg i grunn glad for, det kunne fort blitt litt… Pinlig.

MEN HERREGUD, jeg har MØTT Fredrik Solvang! Har ikke vasket hendene mine siden.

Sånn. Resten av november; sosialt, flyttet fra sofa til sofa, fortiden stakk innom, jeg dro til København og Stockholm, var militær og på julebord og dro på tur til Frankrike som den fineste kronen på novemberverket.

November var SÅ FULL, men fin! Og nå er vi allerede halvveis inn i kapittel 12, tenk det.

2 kommentarer

  1. «Har ikke vasket hendene mine siden». Herregud,så søt du er

  2. Solfrid

    Herrejeminii, kuuult! Haha, håpar litt han kjente deg igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *