Badet før og etter

Litt av en leteaksjon for å finne før-bilder av badet. Jeg HATET det, skikkelig; den stygge gulfargen på veggene, dusjen var superekkel så den tok jeg aldri bilder av i det hele tatt, og så vasken, da. Som stod på bøker og murstein i to år. Her er det jeg fant:

FØR

(Dette er fra prospektet – jeg hadde aldri den kassa ved siden av doen, eller tørketrommel, eller den håndkleet henger på. Men her ser dere hvert fall dusjen!)

(Måtte bare ta med bildet fra da vasken hadde rast, hahaha. Kjøtthue….)

ETTER

Jeg ER så fornøyd! Skal få tatt bedre bilder når jeg har fått alt litt mer på plass. Tror jeg skal ha noe hyllegreier ved siden av doen igjen også – for jeg har ikke overskap lenger (for å forhindre at jeg klatrer på vasken igjen, neidajoda), og har mistet mye skapplass. Speilet mitt kan jeg seriøst stå og se på i timesvis – det ser ut som en fullmåne, så magisk med lyset bak! Og designsluket/pengesluket. Jeg SIKLER.

Det eneste som gjenstår nå er å bytte ut stikkontaktene, jeg vil ha de sorte også.

ÆKKE BROREN MIN OG GJENGEN HANS FLINKE? TAKK for at dere fikk det til før jul! 

14 kommentarer

 1. Så utrolig fint! ELSKER speilet,

  1. supermarie

   Takk! JEG OG!

 2. Very nice! Selv om jeg syns de mursteinene ga et ganske eget preg 😀

  1. supermarie

   Hahah, sant – jeg kan jo vurdere å sette de inn igjen, under den nye vasken :))

 3. Elisabeth

  Fy søren så fint!!!!! Hvor stort er. Adet ditt? Og er det lov å spørre om sånn ca hvor mye det koster å pusse opp badet? På leilighetsjakt, og de første badene får meg til å spy…

  1. supermarie

   TAKK! Badet er 4 kvm, hvis jeg husker rett. Totalpris vet jeg ikke enda, men det bikker 100 000. Pris kommer veldig an på hva du skal gjøre – jeg måtte legge membran og fliser og varmekabler og full pakke, prisen blir deretter.

 4. Megafint resultat

  1. supermarie

   Takk! <3

 5. Driitfint! 😀 Selv om det er dyrt å pusse opp er det jo en investering hvis du noen gang skal selge 😉

  1. supermarie

   Jaa, det er nettopp det!

 6. Solfrid

  Så fint! Speilet, omg.
  Og krana i vasken! Den er høg? Eg er så lei kranar som er så nære kanten at det omtrent ikkje er plass til å vaske hendene under, haha. Høg, lang vask skal eg ha på mitt bad.

  1. supermarie

   Ja, uvanlig høy! Haha. Men jeg liker’n!

 7. Nydelig! vet du om lyset er integrert i speilet, eller om det er montert led-remse e.l. bak? Hvilken produsent er det isåfall?

  1. supermarie

   Hmm, litt usikker på hvordan speilet er satt sammen – men det er kjøpt på Bademiljø og heter full moon et-eller-annet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *