Frankrike

Bonjour! Jeg er i Brest, i Frankrike, sammen med en stor, fin bukett fra jobben. Alle finalistene i den der kåringen jeg har nevnt for dere (jeg er finalist i kategorien «Årets digitale nytenker») har reist ned for å se håndball-EM og kose seg, og selvfølgelig finne ut hvem av oss som blir kronet med en tittel. Kåringen skjer under en bankettmiddag i kveld – ønsk meg lykke til!

Ellers går det stort sett i mat, hygge og håndball. I dag spilte vi håndballkamp selv óg, jeg var på laget til Ida Alstad (landslagsspiller) – vi vant! Jeg har ikke spilt håndball siden gymtimen på ungdomsskolen, men herlighet, så gøy det var. Mest fordi alle var like ubrukelige, kombinert med å være vinnerskaller, haha.

Nå har vi noen timer fri før middagen – jeg hadde egentlig tenkt meg ut for å utforske byen, men jeg sovnet før jeg kom så langt. Prøver igjen i morgen! Nå skal jeg lese litt og lade opp til kvelden – vi skrives plutselig igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *