Oppdatering på badet

«Men da flytter du hjem til uka, da» sa storebror. Byggmester og prosjektleder av prosjekt «puss opp lillesøstera til byggmesteren sitt bad».

«FY faen!!!!!!! Det hadde vært deilig..» svarte jeg delvis cool, men med en gang vi la på måtte jeg løpe inn i boden og kvele et hyl (av hensyn til de pensjonerte naboene mine), og det var rett før jeg pælma telefonen veggimellom av fryd. Så himla glad!

Jeg glemmer å ta bilder hver gang jeg er hjemom, så bildene over er fra sist uke – i skrivende stund har badet mitt både fått gulvfliser OG veggfliser, på sånn 80% av veggene. Deilig, deilig syn. Det eneste som gjenstår er fliser i dusjen og rundt døra, og på veggen hvor doen skal stå. Og så smeller de opp interiøret etter det; et råfint speil med lys på baksiden, skap i grå eik, sort dusj, sorte knagger og en ny dør som krone på verket. Jeg begynner endelig å se enden på min rotløse tilværelse (jeg har ikke bodd hjemme siden midten av oktober!) og jeg kan med hånden på hjertet ikke huske sist jeg har følt på en sånn pur, boblende glede, fra helt innerst i sjela.

JEG! SKAL! HJEM! SNART! 

10 kommentarer

 1. YEYYY, OG VI SKAL SNART FÅ SE!!!

  1. supermarie

   Haha JAAAA

 2. Camilla

  Wohoooo!!:D

  1. supermarie

   LYKKE!

 3. Så utroooolig deilig 😀

  1. supermarie

   Jaaa <3

 4. Høres ut som det badet ditt blir RÅLEKKERT! Kan ikke vente med å se 😀

  1. supermarie

   Jaa, jeg har trua! Blir spennende å se det ferdig!

 5. Solfrid

  Ååååh! Så gooooooodt!
  Og som Mia: og me får sjååå! haha <3

  1. supermarie

   Jaaa <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *