Boktips: Hver gang du forlater meg

Det tok meg to dager å lese ut denne boken, og det var en sånn bok jeg kunne sitte på besøk hos andre og glede meg til å komme hjem til for å lese videre – jeg elsker når bøker har den effekten!

Linnéa Myhre beskriver veldig godt følelsene rundt makten og kjærligheten mellom to mennesker som ikke evner å få det til å fungere, men som ikke klarer å la hverandre være heller. Jeg kjente meg igjen i så mye av det, i en moderne tid hvor Internett gir oss uendelige muligheter til å «overvåke» den andre, og alle de vanskelige tankene man sitter igjen med alene – når den andre er et annet sted, og forholdet består av stillhet.

Anbefales!

Hva leser du for tiden?

5 kommentarer

 1. Camilla

  Har vurdert å lese den, så får sette den opp på lista:) For tida leser jeg «triologien» til Jon Magnus. Veien til Karlsvogna, Etter Karlsvogna og Sommerfulgene i Armero. De to første henger på en måte sammen, mens den siste er helt uavhengig. Men da jeg hadde lest den første måtte jeg bare lese de to andre også.

 2. Skulle ønske jeg var litt flinkere til å lese. Har satt opp lesebrett på ønskelisten da problemet er at jeg aldri får somlet meg til å bestille bøker på nette.

 3. Akkurat nå leser jeg Sadie. Kul ungdomsroman, hvor annethvert kapittel er skrevet som en true crime podcast. Den er spilt inn også, sånn at man kan høre annethvert kapittel om man vil 😀

  1. supermarie

   Nei, så kult!

 4. Jeg digger Linnéa og måten hun skriver på – men.. jeg vet ikke om det var fordi jeg nettopp hadde lest Kepler – «Hypnotisøren» rett før jeg leste Linnéas siste bok som gjorde det, eller at jeg forventet noe alá hennes første bøker.. for jeg syntes denne var midt på treet. Følte jeg leste det samme gjennom hele boken og den klarte å irritere meg litt. Men jeg kommer likevel til å fortsette å kjøpe bøkene hennes i framtiden for hun er jo en flott skribent.

  I dag startet jeg på «Et glass melk, takk» som jeg har fått låne av en kollega. Har ikke kommet langt nok til å vite hva jeg mener om den enda.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *