Stockholm

Hallo igjen! Æææh, jeg ER så på etterskudd her inne på internettet. Instagrammen støver ned, snappen går i rykk og napp og bloggen er det bare å drite i. Dere skjønner, jeg bor fremdeles rundt omkring hos folk – og jeg klarer verken å samle tankene mine eller å finne roen til å skrive noe som helst og plutselig har det gått en uke siden sist jeg (b)logget inn. Nå sitter jeg igjen på kontoret bare for å få ut noen ord, og det skal bli så godt å flytte hjem igjen – uten at jeg vet når det blir enda, fordi ting tar (faen meg) tid. Denne uken får jeg hvert fall fliser på gulvet – så det går fremover! Sakte, men sikkert.

Her er noen bilder fra fantastiske Stockholm, jeg var der torsdag-fredag sist uke i forbindelse med jobb. Det ble noen timer til shopping før middagen med våre svenske kollegaer på torsdag – jeg skulle eeegentlig finne meg en pen jakke til årets jobbfest som var på fredag (jada, det går i ett), men endte opp med to bøker og en notatbok med Louis Theroux på istedet. Bøkene jeg kjøpte har titlene «Get your sh*t together» og «You do you» og er i samme gate som boka «The subtle art of not giving a fuck», så vet dere hvor jeg står og kaver i disse dager, haha.

De fem første månedene (herregud, tiden går) etter at pappa døde har jeg følt at jeg har vært i fritt fall – uten å vite hvor jeg skal lande, eller hvem det er jeg kommer ned som, men nå har jeg en god periode hvor jeg egentlig liker å pusle meg selv sammen igjen. Det betyr kanskje at jeg er i ferd med å treffe bakken? På en katteaktig måte altså, jeg lander på beina. Lander alltid på beina.

Nå skal jeg ut og treffe en kompis – vi skrives plutselig igjen! Forhåpentligvis før det har gått enda en uke.

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Ærre så nøye? Logg på og blogg når du kan og vil og orkar. <3

    Det er kanskje leoparden som får deg til å lande kattemjukt på beina? Godt å høyre uansett!

    1. supermarie

      Takk fine deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *