Sjuk

Livstegn! November er hundre prosent kaos fra ende til annen, og vi er cirka halvveis og jeg er greit sliten nå. Av å pendle mellom tre-fire forskjellige hjem, av å måtte planlegge oppe i hodet mitt konstant fordi dagen etter og dagen etter det skal jeg dét og dét og dét, og jeg må innom leiligheta mi og sparkle noe, male noe, pakke om; nye klær, nye avtaler, nytt ustyr, glemte noe, må ned igjen, og opp igjen og hit og dit og tidlig opp og sent hjem, øl og sosialisering gjør meg ikke noe mindre sliten, men jeg må jo få med meg alt her i livet og hva mener du med «nei», egentlig, tror ikke jeg har det ordet i meg.

Snørremarie.net, blitt syk og da vet du

Nå, derimot, har jeg min første pust i bakken på en måned, hvert fall min første lille luke med alenetid; jeg er hjemme alene hos venninna mi i helga! Det har vært. så. nødvendig, de siste dagene har jeg vært heeelt på randen til å klikke, i mangelen av den stillheten og egentiden jeg er så altfor avhengig av. Uten å pynte på sannheten: jeg satt på flyet til København på torsdag, med to ved siden av meg som snakket, og snakket, og snakket, og snakket, og snakket, og jeg satt med øynene igjen og bet tennene sammen, kjente at neglene mine boret seg stadig hardere og lengre inn i underarmen min (au) fordi det var den eneste usynlige måten å få ut frustrasjonen/desperasjonen på, alternativet hadde vært å skrike eller slå til dem, SKJØNNER DERE NIVÅET JEG ER PÅ ELLER.

Jeg blir seriøst gal, og jeg innrømmer det gladelig, jeg TRENGER menneskepauser for å bevare sinnsroen til enhver tid. Så takk for at jeg får låne leiligheta i helga, og takk for at dere skulle reise bort <3 Neida (joda). Ilu!

Nå skal jeg spise frokost og overse forkjølelsen – jeg MÅ få malt taket på badet før de kommer og legger fliser til uka. Skrives plutselig igjen!

Hvordan går det med dere? Eksamener? Stress? Chill? Status på livet, plz!

9 kommentarer

 1. Jeg begynte i ny jobb 1. oktober (sykepleier på sykehus) og har stort sett jobbet med å få hodet over vann. For to uker siden kapitulerte det og jeg har vært gjennom lungebetennelse, bihulebetennelse og et hode fullt av snørr. God bedring til deg (og meg) <3

  1. supermarie

   Så spennende! Men herlighet, for en kræsjlanding også <3 GOD BEDRING!

 2. Viktig med pauser innimellom så ikke kroppen plutselig stopper helt opp.

  1. supermarie

   Sant <3

 3. Veldig glad du har litt egentid, endelig! Jeg er i ny jobb i nytt land, det har vært ganske slitsomt. Har skjønt at det tar tid å venne seg til en ny hverdag, og at det er lov å være litt sliten. God bedring! <3

 4. Forlova (!!) på torsdag, eksamen om en mnd og Thailand i januar/februar. Litt av hvert altså

  1. supermarie

   Ååh, GRATULERER HERREGUD SÅ GØY! <3

 5. Skriver bachelor og har på toppen 4 eksamener i andre fag. Blæ! God bedring 🙂

  1. supermarie

   Åh, føler med deg! Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *