Tinder-dating

«Kan du ikke skrive litt om Tinder-dating, Marie? Virker som du har litt erfaring!» 

Ja, jo, jeg har jo det. Overraskende mye, faktisk, til å være folkesky og introvert.

Jeg har et veldig ambivalent forhold til den appen, den er overfladisk og fæl, men samtidig har jeg bare gode erfaringer fra de møtene jeg har dratt på. Uten sveipingen hadde jeg for eksempel aldri funnet han som fikk meg til å le, da livet ville det motsatte.

Tinder

Jeg legger aldri mye i det, verken i samtalene på chatten eller i forventningene før et første møte. Jeg forventer ingen verdens ting, egentlig, og kaster meg bare ut i det med åpent sinn. Utfordrer meg selv sosialt, og går litt i samme modus som jeg er i når jeg reiser alene rundt i verden; disse menneskene kjenner meg ikke, så jeg kan spille litt mer utadvendt enn jeg er, snakke litt mer enn jeg vanligvis gjør, og selv om den riktige kjemien ikke er der – ender det alltid opp med å bli en hyggelig eller morsom kveld. Jeg er den første til å forhåndsdømme alle som er på Tinder, men herlighet – jeg blir positivt overrasket (nesten) hver gang. Det er veldig mange fine folk der ute! At jeg tiltrekker meg dem med å konstatere at jeg «ikke liker folk» fascinerer meg veldig, men de dukker da opp.

Noen ganger blir ett møte til to eller tre, andre ganger forstår begge at dette ikke var noe og så snakkes vi helt enkelt aldri igjen, uten noe videre seremoni, og en sjelden gang finner jeg et menneske jeg liker såpass godt at vi fortsetter å henge i månedsvis – helt til den ene eller andre finner ut at det ikke kan bli noe mer, og så gir vi oss mens leken er god.

Jeg vet ikke, det er sånn Tinder fungerer for meg. Og det fungerer bra, det å ikke legge så mye i det og være åpen og nysgjerrig. Jeg møter fine folk, får morsomme kvelder og interessante samtaler, og hvis den rette dukker opp – så gjør han vel det, om det er via en app eller noe annet får tiden vise.

Har du noen erfaringer med nettdating?

13 kommentarer

 1. Camilla

  Fint innlegg! Jeg har brukt tinder en del jeg og, og vært på noen dater, og har bare gode erfaringer. Noen har også blitt morsomme historier:P I starten la jeg mer i det, men innså at det er unødvendig. Enten så går det eller så går det ikke, og ved å være åpen for at det kan gå hvor som helst eller ikke så blir man mer avslappa og kan kaste seg ut i det. Jeg har ikke hatt appen på en stund, men vurderer å prøve meg igjen..hmm.

  1. supermarie

   Så bra! Ja, helt sant. Har veldig av-og-på-forhold til appen selv, sletter den med jevne mellomrom, haha.

 2. Så gøy å lese om dine Tinder-erfaringer!
  Jeg traff selv samboeren min på Tinder for rett over to år siden. Jeg var klar for å slette hele appen og kan helt ærlig ikke huske at jeg sveipet på han engang. Men det ble match på alle måter 🙂

  1. supermarie

   Åh, så fint å lese! Virker som om de flest dukker opp når man egentlig er klar for å slette appen, haha. Så da dukker vel «min» snart opp også – tenkte å ta en lang pause igjen 8)

 3. https://www.heartmybackpack.com/blog/return-home-backpacking/

  Sorry for off-topic, men tenkte på deg da jeg leste denne posten

  1. supermarie

   Takk for tips! <3

 4. https://www.heartmybackpack.com/blog/return-home-backpacking/

  Sorry for off-topic, men tenkte på deg da jeg leste denne posten

 5. Her første min ene tinder match til ring på fingeren og bryllupsplanlegging så er håp der inne.

  1. supermarie

   Ååh, SÅ KOSELIG! Nå ble jeg glad <3

 6. hadde samme erfaring med tinder selv, det ble noen hyggelige møter men så ble det liksom med det. det som er litt gøy er at jeg traff en på et random forum for flere år siden, vi snakket litt på og av, snakket ikke på flere år, men er har nå vært samboere et par år. ting skjer plutselig gitt. og det var godt å slette tinder.

  1. supermarie

   Nei, så koselig! Verden er morsom <3

 7. Jeg har også bare gode erfaringer med Tinder og møtte faktisk samboeren min via appen. Vi har snart vært sammen i to år og har nylig kjøpt leilighet sammen <3

  1. supermarie

   Sååå fint å lese og GRATULERER med leilighet! <3 Sånt som dette gir meg troen på Tinder tilbake i negative tider, haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *