Innboksen

«Pappaen din fortjener kun det beste!»

«Husk farsdag!»

Om farsdagen blir tøff i år? 

«Du glemmer vel ikke bort pappa? Finn den perfekte farsdagsgaven!»

«Vi har gavene til far. Husk farsdag på søndag!»

Nei. 

«FARSDAG: gjør stas på faren din!»

«Här hittar du vår guide till de bästa gåvorna för fars dag!»

Farsdagen skal gå fint.

Det er i bunn og grunn bare (enda) en kommersiell dag hvor handelsstanden spiller på kjærligheten vi har til fedrene våre, for å få oss til å handle enda mer. Jeg trengte aldri den ene dagen i året for å vise hvor glad jeg var i han, og det faktum at jeg nå drukner i e-poster fra butikker som skal ha meg til å kjøpe gaver til han gjør ingenting fra eller til. Jeg våkner opp til en verden uten pappa i hver eneste dag, jeg trenger ingen påminnelser for å kjenne på den tomheten. Den og savnet er der – uansett hvordan innboksen min ser ut.

Neida, farsdagen skal gå fint.

Det er verre med de 364 andre dagene, de helt vanlige dagene som bare kommer og går, og tar meg lenger og lenger vekk fra den dagen jeg fremdeles hadde en pappa.

6 kommentarer

 1. Fint men sårt ❤️

  1. supermarie

   <3

 2. Camilla

  Pappaen din er der fortsatt, han bare følger med fra et annet sted<3

  1. supermarie

   Fine deg <3 det er sant! Og en veldig god tanke 🙂

 3. Akkurat sånn føler jeg det og. Folk rundt meg tror det er så tungt til jul, farsdag, store hendelser. Det verste er de daglige stikkene, der du skulle spurt om noe eller fortalt om noe – men så kan du ikke det.

  Men så blir det litt vondt til jul likevel, for da kommer den «tenker på deg»-meldingen, og jeg kommer på at de spør ikke om hvordan det går resten av året..
  Håper du har folk rundt deg som fortsetter å spørre<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *