Fem uker


Cape Town, Sør-Afrika, 2012

Skulle bare gratulere noen med dagen, resulterte i en løs invitasjon til Afrika, jeg tror faktisk det var jeg som ba meg selv ned, men han svarte jo «alltid hyggelig med besøk», og da er det egentlig gjort, saken er biff, grillene i hodet mitt er overtent og omringet av bensinkanner på nippet til å velte, og mentalt har jeg allerede pakket kofferten, planlagt reiseruten og ryddet kalenderen.

I 2019 har jeg for første gang i (voksen)livet FEM UKER MED FERIE (!!!!), og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg i iveren etter å finne noe å bruke dem på. Jeg vil så mye, så mange steder, og blir helt svimmel av friheten og alle mulighetene. Å kjenne noen som tilfeldigvis har en plass i Afrika gjør det litt lettere, men to uker der betyr tre uker et annet sted, og hvor i all verden skal jeg reise??? Åh!

Har dere sommerplanene klare? Eller andre reiseplaner dere vil dele? Fortell, fortell!

10 kommentarer

 1. Vi planlegger en familietur til London til våren <3 Det hadde vært så hyggelig. Jeg har vært der et par ganger nå, og begynner å bli ganske kjent. Så jeg liker å ta med meg folk dit for å vise dem byen, Haha, herregud så hipster. Jeg var i Spania nå i høst, og fikk faktisk smaken for varme – så det frister å gjenta. Fem uker ferie er magisk, og jeg liker å ta fire uker i strekk på sommeren – sånn at jeg får ordentlig tid til å koble av.

  1. supermarie

   Åh, SÅ KOSELIG! Ja, tror jeg skal gjøre det selv neste år. HVERT FALL tre uker!

 2. Skulle gjerne hatt penger til å reise i alle fem ferieukene, men neste år blir det sparing på høyt nivå. Samboer og jeg har kjøpt leilighet, som skal males, møbleres og ikke minst få gjort noen småprosjekter som å bytte gulv, benkeplater på kjøkken, vask og hvitevarer. Sånt koster penger, si. Dermed blir det nok hjemmeferie neste år, men det gjør ingenting når vi endelig har kjøpt vårt første hjem! Gleder meg til å lese om både afrikareise og det andre du finner på i 2019 🙂

  1. supermarie

   Åh så spennende – GRATULERER SÅ MYE! Hjem og oppussing er neesten like gøy å bruke penger på som reiser, hehe <3

 3. Camilla

  Fem uker ferie høres veldig deilig ut! Som student går sommerferien til sommerjobb, men med en liten ferie her eller der. Jeg har lyst til å dra til Russland, Marokko eller Japan, men kan hende det ikke blir noen av delene:P Jeg er ferdig med bacheloren til sommeren, og vil prøve å få en relevant sommerjobb…

 4. Planlegger en toukerstur til Kina i mars! Det blir overraskelsesjulegave til kjæresten fordi han har vært så innmari flink til å ordne det til i leiligheten vi kjøpte i mai. Han kommer til å bli så overraska!

  1. supermarie

   Åh shit, SÅ GØY!! Herregud, gleder meg på dine vegne til å se reaksjonen hans, haha

   1. Ingrid

    Tror (vet) han blir riiimelig overraska! Vi er begge studenter, men jeg har deltidsjobb – og har vært rådgod på å spare ALT som ikke går til nedbetaling av lån for å bestille reisa :-))

 5. Jeg skal jo SEKS uker til Thailand haha i jan/feb.. 4 uker all by myself, holymoly!! ellers så vurderer jeg og kjæresten Frankrike til sommeren. Opplevde noe av Tour de France i sør i 2016, og det frister igjen 🙂

  1. supermarie

   Det hørtes SÅ magisk ut, åh!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *