Svar på spørsmålsrunden

Jeg var så sikker på at spørsmålsrundenes tid var forbi, men herlighet – så mange det kom inn! OG SÅ GØY, jeg elsker å svare på spørsmål. Så her komme første del:

Hva er din favorittmiddagsrett?
Alt hun med foten lager, mammas hjemmelagde pizza og pannekaker, og thai-suppa til Carina. Lista kunne vært mye lenger, egentlig, la oss bare si at jeg elsker mat. Alt unntatt kjøttpudding.

hvorfor sluttet du i snapkollektivet?
Jeg har tatt pause i første omgang, fordi det ble mer stress enn glede. De andre jentene står på, gjør masse i kulissene og er så flinke, mens jeg følte meg mer som et daukjøtt som ikke bidro med noe som helst, annet enn å snappe på dagene mine, og det føltes ikke riktig, bare vondt i samvittigheten. Og så føler jeg kanskje at jeg har «delt ferdig», det blir bare gjentakelser hver runde – om de samme gamle tingene. Jeg trenger en pause for å se om jeg kan finne igjen motivasjonen og gnisten – eller om det er på tide å gi seg helt.

er du generelt åpen om følelser og slikt?
Jeg trodde jeg var det, men i år har jeg lært at jeg kanskje ikke er så åpen som jeg trodde? Jeg syns følelser er dritvanskelig, hvert fall når det kommer til å uttrykke dem (annet enn skriftlig). Jeg blir for eksempel dritglad – men klarer sjeldent å vise det, med mindre jeg er alene. Det samme når jeg blir sint eller lei meg. Jeg kan også føle mye for en person, men sier det aldri til vedkommende – jeg tror jeg aldri har sagt «glad i deg» til noen, uten å nærmest spytte ut ordene eller gjøre til stemmen når jeg sier dem, tulle de bort på en måte. Hvis noen sier at de er glad i meg, er det beste jeg klarer en «ja, deg og!» tilbake, med et stressa smil.

Jeg er åpen om tanker, og kan snakke om følelser hvis jeg har en viss distanse til dem, eller på et veldig overfladisk nivå, men utover det – lukket.

hvordan går det egentlig med deg?
Det spørsmålet <3 Jeg vet ikke helt, det går vel bedre, men det svinger så veldig. Noen dager er jeg energisk og blid, har til og med noen lykkelige øyeblikk, mens andre dager er jeg helt tom, tung og nedstemt. Jeg sliter litt med å finne «tilbake til meg selv» – og det i seg selv er kanskje hovedproblemet; jeg vil så veldig gjerne tilbake til den jeg var før sommeren, men dit kommer jeg jo aldri igjen, av åpenbare grunner. Så det er vel det jeg står i nå; erkjennelsen av at jeg aldri kommer til å bli den jeg var. Jeg må akseptere at livet er annerledes, at JEG er annerledes, og bli kjent med meg selv på ny. Og det er ikke så himla enkelt.

Hva gleder du deg mest til akkurat NU?
Jeg gleder meg til alle jobbreisene fremover, til det nye badet er ferdig, til husfest med kollegaene mine, til familiebursdager og til desember, hvert fall den 1. – 23., jeg elsker førjulstiden. OG til nyttårsreisen med mamma! Herregud, det er mye å glede seg til <3

Hvordan står det til med deg og kjærligheten?
Hvis ‘kjærligheten’ = forhold og menn, er svaret; fri som fuglen og happy med dét.

Hvor henter du inspirasjon fra?
Musikk gir meg veldig mye, bøker og people-watching. Og reiser. Og sånn skrivemessig; følelser, ironisk nok.

Hvilket innlegg er du mest fornøyd med på bloggen dette året?
Kult spørsmål! Jeg er fornøyd med «Bare Marie». Fordi minnet fra den kvelden er så fint, og fordi den følelsen var så deilig.

Ostepop eller potetgull?
Potetgull! Ostepop, eller englebæsj som det heter, lukter så fis.

Vin eller øl?
Det spørs på settinga, jeg drikker øl hvis jeg er ute eller på festival, og vin hvis jeg sitter hjemme med venninner eller spiser en bedre middag.

Hvor går den neste reisen?
København, Stockholm og Frankrike med jobben, og så Amsterdam med mamma og muuuligens Sør-Afrika igjen til året.

Når du sparer penger, sparer du til spesifike ting? Har du typ en reisekonto og en «pusse opp bad» konto?
Egentlig ikke, jeg har alltid hatt en sparekonto hvor jeg bare sparer så mye jeg kan, uten mål og mening, og det var jeg veldig glad for da jeg plutselig bestemte meg for å reise jorda rundt. Da hadde jeg allerede spart opp – uten at jeg visste at det var DET jeg kom til å bruke alle pengene på. Det eneste jeg sparer spesifikt til er mamma (jeg lånte litt penger av henne for å få råd til leiligheta, snart nedbetalt!), bunad (jeg vil ha det til 30-årsdagen min) og pensjon (sparer i fond). Resten av sparingen min bare gjør jeg fordi jeg elsker å spare.

Del to kommer senere! Kommer dere på flere spørsmål er det ikke for seint å legge igjen noen 🙂

7 kommentarer

 1. Visste ikke at det gikk ann å gjøre en spørsmålsrunde så interessant

  1. supermarie

   Neimen jøss, så bra at det ikke ble kjedelig <3

 2. Sier meg enig med Tonje. Du klarer å få alt du skriver til å bli interessant.
  Du skriver på en så fantastisk åpen, ærlig og rørende måte, jeg får ofte bare lyst til å hive meg i X’en og komme til Moss for å gi deg en klem.
  Jeg er sikker på at du hadde klart å få meg rørt over en handleliste.
  Det er så deilig med en blogg fjernt fra intriger som barnevognspons og bryllupskakekrangel.
  Du er en vakker sart liten sjel du Marie ❤

  1. supermarie

   Neimen, Sessan <3 Tusen, tusen takk for så gode ord – det varmer! Haha, den dagen jeg klarer å røre noen med en handleliste skal jeg defintivt gi ut en bok <3 TAKK!

   1. Sessan

    Jeg kommer absolutt til å kjøpe boka

   2. supermarie

    <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *