Bartebyen og hjertebank

Middag og vin og en flere timer lang god samtale på Spontan vinbar, opp i dag til Nyhetsmorgen på P2 og frokost på hotellet, før vi gikk til Gjensidige-kontoret og spilte inn en trivelig podcast, og ut i regnværet igjen for en chilli-kaffe fra Dromedar kaffebar. Beste kaffen jeg har smakt, hellige dritt – så god!

Trondheim leverer for andre gang, sist jeg var her var i 2014, da jeg jobbet som promotør for Narvesen og kjørte Norge rundt alene i en hvit kassebil. Jeg kunne ønske jeg hadde mer tid til å oppleve byen på nytt, fire år eldre og klokere, men det får bli en annen gang. Nå er jeg på vei til flyplassen – i kveld venter festpremiere på Bohemian Rhapsody med mine midlertidige samboere i Moss <3

(Håper jeg kommer meg hjem i live, hilsen dramaqueen, men jeg har hatt sånn sting i hjertet, vet dere? Sånn der hvor det gjør vondt hver gang man trekker pusten, som om en klo lukker seg rundt den bankende muskelen på størrelse med en knyttneve, og det kjennes ut som om den ikke får plass nok der inne. Jeg har hatt sånn helt siden i natt, og det har blitt bedre i løpet av dagen, men det vil liksom ikke slippe taket. I følge Google (jada jeg er en av dem) kan det være at jeg har pustet feil over lengre tid, jeg puster øverst i brystkassa i stedet for å puste med magen. Note to self; pust med magen).

4 kommentarer

 1. Charlotte

  Kjære Marie❤️
  Pust med magen! Og velkommen til bartebyen Jeg håper du får en amazing kveld!

  Klem!

  1. supermarie

   <3 tusen takk fine deg! Klem

 2. Jeløyfrue

  Den følelsen av å gjenoppdage hjembyen min sammen med den beste podmakkere ⭐️

  1. supermarie

   Wohoo! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *