Kapittel 10 av 12: oktober

Farvel, oktober. Måneden hvor jeg tok et steg ut av Snapkollektivet etter to år på snapper’n, hvor vi spilte inn en podcast om psykisk helse i arbeidslivet og markerte Verdensdagen for psykisk helse ved å kjøre en liten kampanje på jobb. Måneden hvor badet mitt forsvant, og storebror sakte men sikkert begynte å gjøre klart for å bygge det opp igjen, mens jeg flyttet ut fra mitt eget rede – og inn i tre andres, og fikk et hav med venninnetid i samme slengen. Jeg har intervjuet soldater som deltok under 22. juli, vært på kino, vært sammen med familien, fikk vite at jeg er finalist (!) i en «Årets medarbeider»-kåring på jobben, var med på filminnspillingen til Joakim, og jeg har hatt det både fint og kjipt i oktober, mest fint, tror jeg, det er bare litt vanskelig å si helt sikkert akkurat i dag.

Hvordan var deres oktober på en skala fra 1-10?

7 kommentarer

 1. Oktober har vært en måned hvor det har skjedd mye. Vil si den har vært en sjuer 🙂

  1. supermarie

   Så fint å lese <3

 2. Solfrid

  Dumt du ikkje er i kollektivet lenger, men bra du gjer det du føler for! Håpar å sjå deg tilbake ein gong, om du skulle ynskje det sjølv <3
  Så moro med finalist-plass, vel fortent tenkjer eg!

  Månaden starta bra, men har endt ikkje så bra. Ein liten knekk midt i der, men byrjar sjå lysar ut. 4'r på den skalaen kanskje, sånn samanlangt.

 3. Oktober har vært ganske fin! En 8-9 kanskje? Det skal ikke så mye til for høye scorer fra meg! Jeg har nettopp flyttet til en ny by og den første måneden var det vanskelig å skaffe nettverk, men nå er det oppe og går og jeg har fått brukt masse tid med nye fine venninner, og det er grunnen til at oktober scorer så høyt 🙂

  1. supermarie

   Åh dette gjorde meg glad <3 Håper november blir minst like fin!

 4. Camilla

  Oktober har vært en 5, fra høyt oppe til lavt nede og latter og tårer. Det har skjedd mye hyggelig, men også vært usikkerhet og kjipe tanker,

 5. Elisabeth

  Tenker oktober er en 8er. Dro på redningskonferanse på Island midt i oktober, og den turen i seg selv er en 10er. Ellers har jeg kost meg med hyttetur, pinnebrød på bål og et par dager på skolen. I andre enden har det vært stress på jobb med mye sykefravær (andres sykefravær, ikke jeg) og lite folk på jobb, så derfor når ikke oktober lengre opp enn 8, selv om det har vært en fin måned 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *